Metal rajongók, melyik klip ez? Maszkos tagok, de nem Slipknot.
Figyelt kérdés
Ez az egy készült. A klip is elég durva, van egy csóka, aki ki van feszítve, és talán vérzik is. Egy másiknak meg mintha varrva lenne az arca, vagy valami cérna lógott róla tűvel. Sajnos a hangzavar miatt a telefonom nem ismerte fel a zenét, de a klipre ráismerek, ha látom.
Légyszi, ha van ötlet, segítsetek.
2023. máj. 13. 21:05
1/9 A kérdező kommentje:
A kép a klip végén készült, hátha ez számít. Időm se volt többre.
2023. máj. 13. 21:10
2/9 anonim válasza:
A Megaherz klipjei között nézz szét
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi, de nem ők azok.
2023. máj. 14. 16:30
4/9 Piszkos Dniel válasza:
Talán Mudvayne- Not falling lehet
5/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Sajnos ez sem az.
2023. jún. 3. 20:51
6/9 anonim válasza:
Esetleg a Mushroomhead? Szerintem nekik van hasonló klippjük...
7/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Megvan, valóban: Mushroomhead - 12 Hundred
Az énekes mögötti lámpáról ismertem fel, ami van a képen is.
(A klip megtekintését viszont csak saját felelősségre merem ajánlani... elég beteg.)
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi, hatos! Ez az! Csak pár pillanatig láttam a videót, de azt a pár képkockát megjegyeztem. Tényleg elég beteg, nem semmi. Erről az együttesről nem is hallottam eddig.
Hálásan köszönöm!
2023. jún. 4. 12:21
9/9 anonim válasza:
Örülök kedves kérdező, nagyon szívesen! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!