Az ABBA együttes mennyire számít alapegyüttesnek?
Figyelt kérdés
Ciki az, ha valaki nem ismeri a számaikat?2023. jún. 8. 19:46
12/18 anonim válasza:
Metalbandák is feldolgozták, köztük a legendás Therion is.
Igazából széles körben elterjedt és kb. minden modern műfajra gyakorolt hatást. Cikinek nem mondanám.
Amúgy biztos ismersz tőlük pár számot, csak nem tudod, hogy pont ABBA.
13/18 anonim válasza:
hja, elég gáz, kb mintha sem egy elvis vagy sem egy beatles számot sem ismernél. alapműveltség része.
14/18 anonim válasza:
"Lehet én is hallottam számukat, de mégis honnan kellene tudnom....?" - Alapműveltség onnan. Mivel egy iskolázatlan bunkó vagy, így nem is csoda :D:D:D
15/18 tothp válasza:
3-as. Ha a filmet láttam volna először, biztos nem hallgatnám,annyira gáz. A zene teljesen rendben van.
16/18 anonim válasza:
Nehogy a Mamma Mia filmekkel kezdd! Max az ABBA - The Movie-t nézd meg, de inkább csak youtube-n keress rá az ABBA-ra és hallgass meg tőlük kb 10 számot, bár ha lehet ne csak egy albumról :D
17/18 anonim válasza:
4-nek, lehet, hogy ez az 5 szám 20 perc, de ha valaki rászán 2,5 órát és végighallgatja az ABBA Gold és More ABBA Gold válogatás albumokat, akkor képet kaphat a könnyűzenei minőségről.
18/18 anonim válasza:
Az ABBA - The Movie a '77-es ausztrál turnéjukról szól - amolyan koncertfilm - meg egy balfácán újságíróról, akinek aztán élete legnagyobb riportja lesz. A Mamma Mia film pedig csak betétdalként alkalmazza a dalaikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!