Az ABBA együttes mennyire számít alapegyüttesnek?
Figyelt kérdés
Ciki az, ha valaki nem ismeri a számaikat?2023. jún. 8. 19:46
2/18 anonim válasza:
Nem ciki. Már felnőtt egy nemzedék, amelyik nem ismeri a jó zenét.
3/18 anonim válasza:
Alap együttes.
Nézd meg a Mamma Mia filmeket és megismered az ABBA dalok egy részét.
4/18 anonim válasza:
Ott van minden idők 10 legjobb zenekara/előadója között. Ha nem ismered a számaikat, áldozz 20 percet a legjobbakra:
Dancing Queen
Super Trouper
Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)
Waterloo
S.O.S.
5/18 anonim válasza:
4-5 nemzedékkel ezelőttiek hallgattak ABBA-t. Már kb senkit nem érdekel.
6/18 anonim válasza:
Nyilván ezért népszerű film a Mamma Mia és ezért népszerű ugyanez a színházban, mert szerinted "már kb senkit nem érdekel".
7/18 anonim válasza:
Az nagyon kevés ember kedves 6-os. statisztikailag kimeríti a senki fogalmát.
8/18 anonim válasza:
#5: 4-5 nemzedékkel ezelőttiek? Tehát az ük-, illetve szépszüleink? Barátom, nálad valami nagyon nem klappol... :D
9/18 anonim válasza:
"Az ABBA együttes mennyire számít alapegyüttesnek?"
tekintve, hogy a poptörténet egyik legsikeresebb csapata, illik őket felismerni legalább a nagyobb slágereikről.
10/18 anonim válasza:
Illik vagy nem, akkor magyarul kötelező belehallgatni? Mert szerintem nem.
Lehet én is hallottam számukat, de mégis honnan kellene tudnom, hogy ők voltak vagy sem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!