Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Azariah miért olyan népszerű?

Azariah miért olyan népszerű?

Figyelt kérdés
Nem tudom, de szerintem se zeneileg, se szövegvilágában nem egy nagy szám.

2023. jún. 2. 22:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
a sok légy szereti a sz*rt
2023. jún. 4. 20:03
 12/15 anonim ***** válasza:

#9 Te magáról az ízlésről beszéltél, meg arról, hogyha valami valakinek nem tetszik, az biztos azért van mert neki más jön be. Én erre írtam, hogy ez nem feltétlenül igaz. Lehet ez technikai kérdés, az előadó kisugárzása, vagy megannyi más dolog... Mint korábban is írtam már, szerintem egy intelligens ember el tudja dönteni, hogy valaki tehetséges-e vagy sem. Szóval ez alapján véleményt is szabadon alkothat.

Honnan tudom? Meg kell nézni a dalait, azok sokat elárulnak egy előadóról. A dalszövegeiben semmi kreativitás nincsen, mintha üres szavakat pakolna egymás után. Ez "a Magyarországon újnak ható" zenei stílus meg nem sokat segít ezen, az se olyan hú de különleges mint amilyennek lefestik.

Őszintén? Nekem számít. Lehet velem van a gond, amiért a művészetekkel kapcsolatban elvárom azt, hogy az alkotó érzelmei is benne legyenek, de tudtommal erről is kellene szóljon az egész dolog. Ettől tekinthető hitelesnek.

#10-es válaszolónak reagálva...

Pontosan erről a jelenségről beszélek, amit te itt most megfogalmaztál. Oké, hogy anno Youtuberként tevékenykedett, de ennek semmi köze ahhoz, hogy most énekesként miként teljesít. Az egy teljesen más szakma, totál irreleváns, hogy ott mit csinált. Nehogy már valaki azért szeressen egy énekest, mert egyébként jók voltak a YouTube videói...

A képernyőképes karakter a másik megfogalmazás, ami miatt falra tudok mászni. Mit számít az a tehetség szempontjából, hogy ki hogy néz ki? Nem ez alapján kell megítélni az előadókat.

Igen, komoly tempóban ontja ki magából a dalokat, és pontosan emiatt is tucat az összes. Az a lényeg, hogy minél több legyen, nem pedig az, hogy minél jobb legyen. De ez van, ez kell a népnek.

A botrányokat meg ne is említsük, az már régen rossz, ha egy előadó ezzel szerez magának népszerűséget.

2023. jún. 9. 20:24
 13/15 anonim ***** válasza:

12, az a baj, hogy teljesen más dologról beszélsz mint én (10-es vagyok)

,,Ha ezen nem változtat, évek múlva sehol se lesz. Jön helyette majd valaki más, valaki újabb, és ő örökre a feledés homályába vész."

Erre és CSAK ERRE reagáltam azzal, amikor azt írtam, hogy nem fog eltűnni, mert van egy stabil követőtábora aki 5-10 év múlva is követni fogja bármit is csinál. Egy szóval nem beszéltem arról, hogy mi köze van a youtuberségének a zenészkarrierjéhez, igazad van ebben és tisztában is vagyok vele - de még egyszer elmondom - én erről egy szóval nem beszéltem.

,,Nehogy már valaki azért szeressen egy énekest, mert egyébként jók voltak a YouTube videói..."

Az hogy ez neked mennyire tetszik vagy mennyire nem tetszik irreleváns, én is tökéletesen tisztában vagyok vele, hogy egy ideális világban ennek nem így kéne lennie, de ez van. Amúgy Azahriah nyilván nem CSAK emiatt lett ilyen népszerű, hiszen rengeteg ismert youtuber próbált meg "zenéket" csinálni mégse jutottak el még csak a közelébe sem annak, ahol Azahriah most tart.

A kommented további részére reagálva:

Te azt próbálod nekem elmondani, hogy mi alapján kellene megítélni az előadókat, de megint csak, ÉN NEM ERRŐL BESZÉLTEM :DD. Az eredeti, kérdező által feltett kérdésre válaszoltam, ,,Azahriah miért olyan népszerű"? Ennyi, erre kerestem OBJEKTÍV indokokat és érveket. Semmi köze nem volt a felsorolásomnak ahhoz, hogy milyennek kellene lennie egy hiteles/népszerű előadónak vagy hogy mitől lesz "jó" egy zenész. Személy szerint Azahriaht sem hitelesnek, sem "minőséginek" nem tartom. Egy wellhellonál, valmarnál, RICOnál (most csak felsoroltam most mainstream előadókat) zeneileg OBJEKTÍV mércével mérve is minőségibb, ennyi. Ennyit mondtam el.

Egyébként ha engem azahriah "rajongónak" gondolsz vagy hasonlónak, akkor kifejezetten mellélőttél, kifejezetten irritál a zenéje személy szerint. Viszont sok mainstream zenét hallgatok (nagyrészt csak azért, hogy röhögjek/cringeljek rajtuk), és a leszűrt tapasztalataim alapján mondom, hogy ebben a magyar közegben Azahriah egy bizonyos szintig igen is egyedi - megint, 1 szóval nem mondtam hogy ő találta fel a spanyol viaszt, egy szóval nem mondtam hogy külföldön nincs/nincsenek hasonló előadók. Szívesen folytatom a vitát ha szeretnéd, de akkor kérlek arra reagálj, amit én leírtam

2023. jún. 10. 11:58
 14/15 anonim válasza:
Kíváncsivá tett ez a tömeg hiszti ezzel a sráccal kapcsolatban. Basszus ebben a kölyökben semmi eredetiség Sims😆😆 semmi olyat nem mutat, amit nem láttunk, hallottunk már a külföldi zenepiacon. Annyira szánalmasak a magyarok
2023. okt. 15. 21:22
 15/15 anonim ***** válasza:
A botràny illetve a YouTube karrier hozta meg neki a népszerűséget
2023. nov. 2. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!