Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért utálják ilyen sokan...

Miért utálják ilyen sokan Michael Jacksont?

Figyelt kérdés

2023. máj. 24. 14:39
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
50%

Kedves #20-a! Hiába próbálsz győzködni, a #19-es válaszban már megfogalmaztam a véleményemet. Bemásolhatsz nekem ide bármilyen szöveget, továbbra is azt gondolom, hogy Michael nem ártatlan.

Amit te leírtál, az az érme egyik oldala. De ott van a másik, amit nem akartok meglátni. Értem én, hogy a rajongás mindent elvakít, de azért már mindennek van határa... Ha az áldozatok mondanivalójának csak a fele igaz, már az is régen rossz.

Üdv

#10-es válaszoló

2023. jún. 12. 17:29
 22/29 anonim ***** válasza:
77%

Nem akarlak meggyőzni, mert úgy tűnik, az igazság és a valós tények fájnak, de az biztos, hogy a vádlók ellen bizonyítékok vannak, Michael Jackson ellen viszont semmi.

Charles Thomson Válasza arra a kérdésre, hogy mi a különbség azok között az ügyek között amikkel ő találkozott és Michael Jackson ügye között

" Egyik általam ismert büntetőügyben sincs anyagi motiváció a vádaskodára, nincsenek sok millió dolláros követelések,és azokban az ügyekben, ahol született ítélet és amelyeket én is végigkövettem az áldozatok hitelesek, a történetük konzekvens amit a Michael Jackson elleni vádakról nem lehet elmondani.Azok mindig ellentmondásosak, a vádlókról mindig kiderül a hamis tanúzás és hogy igazából csak a pénz érdekelte őket."

Részlet a Square One című dokumentumfilmből

Frank Cascio: Az Arvizo családról

"Óva intettem őt ettől a családtól. Főleg az anyától. Egy mérföldről látszott, hogy tervez valamit már az elejétől fogva."

"Hetven Santa Barbara megyei seriff szállta meg Michael Jackson házát. Láttam már gyilkossági ügyeket, sorozatgyilkosok lakásának átkutatását öt, hat, esetleg tíz emberrel. De még sosem láttam ennyi seriffet valaki házában. Azért csinálták, mert ő Michael Jackson, és tudták, hogy ez világméretű hír lesz. Szerintem szánalmas"

Thomas Mesereau

Keya Morgan, Filmproducer 2019-es Twitter bejegyzése

"Ron Newt. Múlt héten mindenkinek azt mesélte, hogy 200.000 dollárt ajánlottak neki, hogy hazudjon arról, hogy Michael Jackson molesztálta a gyerekeit. 3 nappal ezelőtt rejtélyes módon meghalt, alig pár nappal azután, hogy leleplezte, hogyan próbálták megvesztegetni."

"Michael évente vagy 50-60 zsarolást kapott. A legtöbb apasági kereset volt. Nők, akik azt állították ő a gyerekük apja. Aztán egy csomó volt a zenéjével kapcsolatban is. Valaki írt egy dalt vagy valami és azt állította, hogy Michael ellopta a zenéjét vagy a szövegét. Mindezeket a dolgokat a bíróság kihajította, mert ezek emberek a bíróság előtt nem tudták igazolni az állításaikat."

David Nordahl

A média több hazugságot terjesztett Michael Jacksonról, mint ahány homokszem van az óceánban. Az újságírók karriert csináltak a hazugságból, a túlzásokból, a manipulációból és a történetek gyártásából. A mai újságíróknak nincs lelkük, nincs erkölcsük, nincs etikájuk és nincs emberségük.

Keya Morgan

"Az irónia az, hogy Michael Jacksonról 100%-ban bebizonyosodott a bíróságon, hogy NEM bűnös, de a vádló anyját, Janet Arvizót később letartóztatták, mert eskü alatt hazudott, és a bíróságon bebizonyosodott, hogy csaló és hazug. A FakeNews nem akarja, hogy ezt tudd"

Keya Morgan

2023. jún. 12. 22:26
 23/29 anonim ***** válasza:
66%
#22 Annyira komolyan vehetetlen vagy már, hogy az nem igaz. Vedd már észre magad
2023. jún. 13. 20:40
 24/29 anonim ***** válasza:
35%
23 Miért is kellene azért mert te tudsz,tényszerű bizonyítékot f
2023. jún. 14. 05:22
 25/29 anonim ***** válasza:
40%

23 Miért is kellene mert nem tudsz,tényszerű bizonyítékkal szolgálni?

Ajánlom figyelmedbe ezeket

[link]

Square One - A startmező Új tanú Michael Jackson ügyében | 2019-es dokumentumfilm magyar felirattal

[link] magyar felirattal

[link]

Michael Jackson And Wade Robson: The Real Story magyar felirattal

2023. jún. 14. 05:37
 26/29 anonim ***** válasza:
64%
Én régen nagy fanja voltam a Michaelnek, de pedofil nem volt
2023. júl. 2. 21:51
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerű: tudatlanság.

Sokaknak csak a moonwalk maradt meg, a műtétek, a hamis vádak (amik alól felmentették 2005-ben)

meg a hee-hee. Nem tájékozódnak vele kapcsolatban, így nem tudják hogy mennyit adakozott, milyen nagy művész volt. Nagyon sokan szeretik (4.8 milliárd rajongó) de sajnos akadnak gyűlölők is.

2023. júl. 5. 03:08
 28/29 anonim válasza:
64%
Egyáltalán nem utálom, sőt. Zeneileg nagy kedvencem.
2023. júl. 5. 21:58
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem volt tökéletes, voltak hülyeségei, de pedofil se volt. Ez egyrészt a 2005-ös per során is bebizonyosodott, másrészt azóta se volt olyan bizonyíték, ami ezt megcáfolta volna. Csinált hülyeségeket, csinált olyan dolgokat is, amivel én nem értek egyet, de a hírességek közül az egyik legtisztább és legjószívűbb ember volt. A gyerekkori traumák és a félreértelmezés (amiben egyébként bőven volt felelőssége) hatására valóban voltak megkérdőjelezhető mondatai és cselekedetei, de ettől függetlenül egy jó ember volt. Lelkileg biztos, hogy beteg volt amúgy. És szakmailag zseni, de itt most nem erről van szó.
2023. júl. 10. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!