Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért utálják ilyen sokan...

Miért utálják ilyen sokan Michael Jacksont?

Figyelt kérdés

2023. máj. 24. 14:39
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
72%
8-as És az egyáltalán nem jutott még eszedbe, hogy vannak olyan emberek, akik direkt a gazdag és híres embereket szemelik ki maguknak. Főleg, ha valaki olyan könnyű célpont, mint Michael Jackson? Na, ilyen ember volt Janet Arvizo és Evan Chandler. Nem ártana kicsit többet tudni a vádlók szüleiről, és nem egyből Michaelt támadni. Mert nem a gyerekek vádolták Michaelt, hanem a szülők.
2023. jún. 4. 09:42
 12/29 anonim ***** válasza:
62%

#11 Te most komolyan beszélsz?

Egy tizenéves kisfiúnak kellene jogilag vádolnia egy világsztárt, amikor azt sem tudja, hogy az mit jelent?

Másrészt el kellene mondania mindenkinek, hogy mi is történt. Szerinted ez olyan könnyű?

2023. jún. 5. 17:00
 13/29 anonim ***** válasza:
100%

12-es nem ártana néhány részletet tudni a vádlókról

Íme a Gavin Arvizo

Ártatlan kisfiúk vagy problémás kamaszok?

"A vád szerette volna ártatlan kisfiúkként lefesteni Gavin és Star Arvizót, ám a tárgyalás előrehaladtával egyre problematikusabb volt ennek a képnek a fenntartása. Az eddig elmondottakon túl leleplező erővel bírt, amikor Jackson ügyvédje, Thomas Mesereau a felszínre hozta Gavin iskolai viselkedését.

Kiderült, hogy a fiúnak számos fegyelmi problémája volt az iskolában még mielőtt Michael Jacksonnal találkozott volna. Visszabeszélt a tanároknak, sokszor kiküldték az óráról. Egy incidens Richard Geralt felügyelőtanárral különösen górcső alá került. Először Gavin tagadta, hogy Geralt egyáltalán tartott neki valaha órát"

Lopás, csalás, zsarolás és manipuláció – az Arvizo család története

"A gyerekek persze nem maguktól lettek ilyenek. A karmester, aki a háttérből irányított, mindig az anya, Janet Arvizo volt. Elgondolkodtunk már azon, hogy ez a család hogyan került kapcsolatba ennyi hírességgel? Nyilván szándékosan helyezték magukat olyan helyzetbe, hogy találkozzanak velük. Ezek közül a hírességek közül vallomásukban sokan elmondták – pl. Jay Leno -, hogy egy idő után gyanússá vált számukra a gyerekek viselkedése és az az érzésük támadt, hogy végső soron pénzt akarnak – ezért hívogatják őket, ezért hízelegnek nekik, ezért sajnáltatják magukat…

Chris Tucker is elmondott egy történetet arról, hogy egy alkalommal gyűjtést szerveztek valahol Gavinnek, de Gavin néhány nappal később azt mondta neki, hogy semmi nem folyt be a gyűjtésből – nyilvánvalóan azért, hogy sajnáltassa magát és pénzt csikarjon ki belőle."

[link]

2023. jún. 5. 19:36
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

A J.C. Penney-ügy

A tárgyalás során fény derült az úgynevezett J.C. Penney incidensre. 1998-ban Janet Arvizo beperelte 3 millió dollárra a J.C. Penney áruházat, azt állítva, hogy a biztonsági őrei szexuálisan zaklatták őt.

Az előzmény az, hogy fia, Gavin lopott az áruházból. A biztonság őrök utolérték őket a parkolóban, Janet pedig szóváltásba keveredett az egyikkel, amit tettlegesség is kísért, így letartóztatták. Az apát, Davidet és a két gyereket visszakísérték az áruházba, ahol David azt mondta Gavin saját szakállára lopta el az árut, ő és Star csak megpróbálták megállítani őt és visszavitetni vele azt az áruházba. (Na persze!) Emiatt nem emeltek ellenük vádat. Nem sokkal később Janetet is hazaengedték a rendőrségről. David később azt mondta, hogy otthon felesége mindnyájukkal leíratta egy papírra a történteket, majd megváltoztatta azt a saját szájíze szerint és arra utasította őket, hogy tanulják be a módosított történetet. Egy év elteltével 3 millió dolláros polgári pert indítottak a J.C. Penney ellen „tettlegesség, szabadságban való jogtalan korlátozás és érzelmi megrázkódtatás” miatt. Még egy évvel később Janet újabb vádpontot csatolt: „szexuális zaklatás”. Azt állította, hogy az őrök a parkolóban simogatták a mellét, tíz-húsz alkalommal megnyomták a mellbimbóját és molesztálták „vaginális területen”. Valamint azzal is vádolta az őröket, hogy ököllel arcon verték és rasszista megjegyzéseket tettek rá (Arvizóék latinok). És mindez két évvel az incidens után jutott eszébe…

A J.C. Penney per során Janet Arvizo barátságot kötött, Mary Holzerrel, aki asszisztensként dolgozott a Feldman & Rothstein ügyvédi irodában – ez a cég képviselte Janetet (nincs közük Larry Feldman ügyvédhez, akiről más bejegyzésekben már esett szó). Holzer vallomást tett a 2005-ös Jackson per során. Ebből nagyon sok mindenre fény derült Janet Arvizo személyiségéről és a J.C. Penney incidensről, ami esetünkben azért érdekes, mert azt láthatjuk belőle, hogy Arvizóéknak már volt tapasztalata arról hogyan zsaroljanak ki pénzt emberektől, sőt cégektől pereskedés, fenyegetőzés és hamis vádak segítségével. Janetet egy a J.C. Penney által megbízott pszichiáter egyébként úgy jellemezte az ügy során, hogy „skizofréniás, kényszerképzetei vannak és depressziós”…

A Jackson-per során a tanúk padján Mary Holzer felidézett egy esetet, amikor orvoshoz vitte Janet Arvizót azért, hogy látleletet vegyenek és a nő a bejárat előtt földhöz vágta magát és elkezdte azt üvöltözni, hogy az orvos és az ápolók ördögök és mind el akarják őt kapni. Holzer megpróbálta elmagyarázni neki, hogy az orvosok csak általános kérdéseket tesznek fel neki arról, hogy hogyan szerezte a sérüléseit. Holzer azt is felidézte, hogy megpróbálta kapcsolatát Arvizóékkal szigorúan üzleti szinten tartani, de nehéz volt ellenállnia Janet és gyermekei dagályos törleszkedésének.

HOLZER: Eljöttek az irodámba. Időnként csak felbukkantak és a gyerekek bejöttek az irodámba, beültek az ölembe, rajzoltak nekem, üzeneteket írtak nekem, hogy mennyire szeretnek és kitűzték az üzenő táblámra, meg, hogy mennyire nagyszerű vagyok és hogy sokat segítek a családjuknak.

Janet Arvizo elárulta Holzernek, hogy előre felkészítette és kiképezte a gyerekeit arról, hogy mit mondjanak az orvosi vizsgálatokon és kihallgatásokon és kifejezetten azért íratta be őket színiskolába, mert „azt akarta, hogy jó színészek legyenek, hogy megmondhassa nekik mit mondjanak és hogyan viselkedjenek”.

MESEREAU: Mondott önnek (Janet Arvizo) valaha valamit arról, hogy Gavin megfelelően adja elő a sztorijait a J.C. Penney ügyben?

HOLZER: Igen.

MESEREAU: Mit mondott?

HOLZER: Azt mondta nem aggódik. Ez akkor volt, amikor Gavin, Star és Janet független pszichiátriai vizsgálata folyt. És amikor az orvos rendelőjében voltunk ő nagyon aggódott amiatt, hogy általános formanyomtatványokat kell kitölteniük, tudja, ilyeneket, hogy ’Általában boldognak érzed magad?’, ’Általában szomorúnak érzed magad?’, tudja, ’Milyen napok?’ – ’Hogy érzed magad amikor felkelsz?’ Ilyesféle formanyomtatványok. És nem engedte, hogy a gyerekei kitöltsék. És utána részt akart venni egy orvosi vizsgálaton a gyerekekkel. Én pedig mondtam neki, tudja, azt mondtam, tudja, hogy ’Ez nem így működik.’ Tudja. ’Az orvos egyedül akar beszélni a gyerekekkel.’ Tudja. ’Te nem mehetsz be oda.’ És ő azt mondta: ’Nos, biztos vagyok benne, hogy Gavin megfelelően fogja előadni a történetet, de nem vagyok biztos abban, hogy Star emlékezni fog arra, amit gyakoroltunk és amit mondtam neki, hogy mondjon.’

Janet Arvizo azt is elismerte Holzernek, hogy nem a J.C. Penney biztonsági őrei verték meg, hanem a férje. Nem véletlen, hogy a letartóztatásakor készült fotókon még nem láthatók rajta sérülések. A sérüléseiről készült képek egy héttel az incidens után készültek.

[link]

2023. jún. 5. 19:39
 15/29 anonim ***** válasza:
36%

#13, #14

Nem fogom végigolvasni az estimsesédet. Még mindig csak annyit tudok mondani, hogy az elfogultság miatt minden f@szságot elhisz az ember. Én is beleestem ebbe a hibába már, úgyhogy tudom, milyen.

2023. jún. 5. 21:39
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
Tudtad , hogy miközben Janet Arvizót és családját állítólag Michael túszul ejtette, ő drága szépségápolási kezeléseket fizetett magának Michael számlájára a városban, ahol könnyen hozzáférhetett volna egy telefonhoz, hogy segítséget hívjon. ?
2023. jún. 6. 06:28
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

"Amint azt már talán tudják, a turném befejezése után az országon kívül maradtam, ahol fájdalomcsillapító-függőségem miatt kezelés alatt álltam... A közelmúltban sok undorító nyilatkozat hangzott el a részemről elkövetett helytelen magatartás vádjával kapcsolatban. Ezek a rólam szóló állítások teljesen hamisak... Elmondom, hogy különösen felháborít a tömegügynek a hihetetlen, szörnyű tömegmédia általi kezelése. A média minden egyes alkalommal boncolgatta és manipulálta ezeket a vádakat, hogy saját következtetéseikre jussanak. Arra kérek mindenkit, hogy várjon és hallja meg az igazságot, mielőtt megbélyegez vagy elítél. Ne kezeljenek úgy, mint egy bűnözőt, mert ártatlan vagyok. Kénytelen voltam alávetni magam egy embertelen és megalázó vizsgálatnak... Ez volt életem legmegalázóbb megpróbáltatása... De ha ezt kell elviselnem, hogy bebizonyítsam az ártatlanságomat, a teljes ártatlanságomat, hát legyen így."

- Michael Jackson

2023. jún. 6. 07:21
 18/29 anonim ***** válasza:
77%

"Nem fogom végigolvasni az estimsesédet"

Ne haragudj, de ez egyáltalán nem meglepő, hiszen a hozzád hasonló emberek nem tudnak két bekezdésnél hosszabb szöveget elolvasni, ha Michael Jackson ártatlanságáról van szó. Mert nehezetekre esik végigolvasni, kivéve, ha mocskos szöveg lenne benne.

2023. jún. 6. 07:34
 19/29 anonim ***** válasza:
50%

Én végigolvastam minden egyes sort amit beillesztettél, és továbbra sem gondolom azt, hogy igazad lenne. Sőt, teljes mértékben egyetértek a #15-ös válaszolóval. A hosszú bekezdések ellenére is tisztán látszik, hogy elfogult vagy MJ-vel kapcsolatban, és nem veszed észre a nyilvánvalót.

De ha már így belebonyolódtunk, nekem is lenne egy-két észrevételem:

1. Michael Jacksont nem csak egy ember vádolta meg, többen állították ugyanazt. Lehet, hogy te hiszel valami fura összeesküvéselméletben, hogy mindenki felbérelt színész volt, meg összebeszéltek egymással annak érdekében, hogy tönkretegyék a pop királyát, de ennek a valószínűsége el kell hogy keserítselek, elég kicsi.

2. Ne akarja senki nekem bemagyarázni, hogy teljesen normális az, ha egy felnőtt férfi kisfiúk társaságában tölti el a szabadidejét. Olyanokkal, akik számára egyébként idegenek. Akárhonnan is nézzük, ez azért már bőven meg kellene sokakban kongassa a vészcsengőt.

3. Az, hogy egy adott gyereknek milyen a magatartása az iskolában, nem jelent semmit. Gyerekekről beszélünk, könyörgöm... A személyiségük kiforratlan, keresik saját magukat. Törvényszerű, hogy ilyenkor néha kihúzzák a gyufát. De ez nem jelenti azt, hogy nem kellene elhinni, hogy tényleg áldozatok.

4. Az ilyen jellegű bűncselekmények áldozatai legtöbbször nem azonnal, hanem csak évek múltán képesek beszélni a történtekről. Mert lelkileg nagyon megterhelő, pláne, hogy itt gyerekekről beszélünk. Nekik alapból zavaros minden, gondolhatod, hogy így milyen volt nekik... Szóval teljesen mindegy, mennyi idő után szólal meg az áldozat, igenis meg kell hallgatni, és nem ráfogni, hogy hazug.

5. Ha az általad említett vádlott anyja olyan is volt, amilyen, a gyereket nem kell vele együtt leírni... A gyerek attól még mondhat igazat, attól, hogy az anyja szereti színezni a dolgokat. Egyébként meg, nem igazán értem azokat az édesanyákat sem, akik hagyták, hogy MJ egy szobában legyen kettesben a gyerekükkel. Megint ott vagyunk, ahol a part szakad... Egy csomó dolgot elnéztek neki, csak azért mert híres volt.

2023. jún. 7. 19:10
 20/29 anonim ***** válasza:
72%

Kedves 10-es csak néhány tény ami a vádlók ellen szól😂

" Neverlandben mindenhol órák vannak Gavin Arvizo azt állította, hogy Michael túszként tartotta őket fogva, és soha nem tudhatták meg az időt, ami nagyon valószínűtlennek tűnik annak fényében, hogy az órák mindenhol ki vannak téve Neverland területén, beleértve a nagy órát a pázsiton. Arvizoék azt is állították, hogy mások elrabolták és túszként tartották őket fogva, mielőtt találkoztak volna Michael Jacksonnal."

"A Neverland ingatlan nem áthatolhatatlan? . Van egy rövid, tanyaszerű kerítés, amelyen könnyen át lehet ugrani vagy "át lehet menni", ami szintén komolyan lejáratja Arvizo álláspontját, hogy túszul ejtették őket."

" Jordan Chandler, az 1993-as vádak mögött álló fiú tagadta, hogy Michael valaha is bármi helytelent tett volna vele, MÍG Michael nem volt hajlandó 20 millió dollárral finanszírozni Evan Chandler (a fiú apja) új filmes projektjét. Ami végül is ugyanaz az összeg volt, amivel Michaelnek végül meg kellett egyezni. Evan Chandler, aki fogorvos és törekvő forgatókönyvíró volt, azt állította, hogy egy foghúzás során tudatmódosító barbituát nevű gyógyszert adott a fiának, és hogy e gyógyszer hatása alatt a fiú beismerte, hogy Michael rosszat tett. Geraldine Hughes, aki Barry Rothman (az ügyvéd, akivel Evan Chandler kapcsolatba lépett) jogi titkára volt, tanúja volt a zsarolásnak. A történet azonban ennél sokkal többről szól, mint a Geraldine Hughes-zal készített interjúmból kiderül, Evan (Jordan Chandler apja) magnóra vette, amint azt mondja, hogy tönkre fogja tenni Michael Jacksont."

"2003-as razzia során a Neverland Ranch-en nem találtak DNS bizonyítékot (még egy hajszálat, testnedvet, semmit"

"Gavin Arvizót arra tanitották, hogy fejét Michael vállára tegye, és megfogja Michael kezét. Ez az egész egy csapda volt, hogy úgy tűnjön, mintha Michael bűnös lenne, és hogy kiforgassák a mondanivalót. Azt mondják, hogy Martin Bashir maga tanította meg Gavint arra, hogy a fejét Michael vállára tegye. Sokan, köztük Aphrodite Jones, Tom Mesereau ügyvéd és mások, akik hitelesek, tanúsították, hogy a Bashir dokumentumfilm, az "Élet Michael Jacksonnal" egy csapda volt.

"Janet Arvizo (Gavin Arvizo, a Michael Jacksont molesztálással vádoló fiú édesanyja) 2000 januárjában találkozott egy polgári ügyvéddel, hogy beszéljen vele arról, hogy MJ molesztálta a fiát Probléma az, hogy Janet és Gavin ekkor még nem is találkoztak MJ-vel"

"Mindkét vádló szülei ugyanazt az ügyvédet és ugyanazt a pszichológust használták, és mindkét esetben ahelyett, hogy a rendőrséghez fordultak volna, mindkét család ügyvédhez fordult, hogy ügyet kreáljon

2023. jún. 11. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!