Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy vagy a zenével?

Hogy vagy a zenével?

Figyelt kérdés

2023. máj. 21. 13:47
A kérdező szavazást indított:
Egy stílust szeretek és abban szinte bármilyen előadókat.
Egy (vagy pár) zenekart vagy énekest szeretek és tőlük bármi jöhet.
Konkrét számokat és műveket szeretek. Ha kedvelem lehet bármilyen stílusú és előadhatja bárki.
Számokat és műveket szeretek de csak konkrét előadásban pl. 1989-es budapesti koncert, vagy stúdióalbum stb.
24 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok zenei stílust szeretek.

És bármilyen nyelven énekelhetnek stb. benne.

Ha összességében jó, akkor meghallgatom többször is.

(De azért az elmúlt néhány évben készült magyar zenék túlnyomó részét nem venném fel még a legrosszabb zenék listájára sem. Mert legtöbbször vagy a zenéje egy dögunalmas alap, vagy a szöveg kínos és rím nélküli, vagy mindkettő rossz. Vagy egész jó lenne ha olyan adná elő, akinek nem ilyen repedtfazék hangja van, hogy azt mondom: ÚÚRISTEEN!)

De a külföldi zenék között majdnem minden nap találok (a többi jó zene mellé még) néhány jó zenét.

2023. máj. 21. 14:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Stílus -> Bandák -> Albumok.

Kb. ez a koncepcióm, leginkább heavy metal és ott is inkább olyan bandák akik alkottak egyedit és élvezhetőt, az albumokon meg tökéletesen látszik az életpályájuk, a tagok útja a zenében és az életben.

Mivel albumszinten gondolkozok, nem igazán szoktam kiemelni számokat, esetleg adott album fénypontját szoktam hallgatni ha kevés időm van.

2023. máj. 21. 14:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy előadót szeretek, hallgatok, akkor szoktam ismerni a legtöbb számát. Viszont olyan ritkán van, hogy egy előadótól csak egy számot szeretnék(vannak kivételek). A zenei ízlésem nagyon tág, a balkán rézfúvós zenétől át a death metálon keresztül a japán popig mindent (is) hallgatok.
2023. máj. 21. 15:00
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Mindenevő vagyok.
2023. máj. 21. 15:54
 5/8 veterán vas ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy csak ezt az előadót hallgatom, vagy csak annak a szerzőnek a műveit, szóval hozzám a szavazás harmadik opciója a közelálló.

Egyszerűen úgy történik a besorolás, hogy szeretem vagy sem.

Mindegy hogy Bizet-től a Torreádor-dal, vagy az Elizabeth musicalből a Haláltánc, netán a Queen-től a Don't stop me now, de belefér a Csík zenekar és a ZZ-top is.

(és még sokan mások....)😊

2023. máj. 21. 15:57
 6/8 anonim válasza:
100%
A Dead Kennedys-től Michael Jackson-ig majdnem minden jöhet. :D
2023. máj. 21. 19:58
 7/8 anonim ***** válasza:
75%
Sok fajta zenet szeretek.
2023. máj. 21. 20:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Klasszikus és könnyűzene egyaránt johet
2023. máj. 22. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!