Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Komolyan kérdezem, mi lett az...

Komolyan kérdezem, mi lett az igényes magyar zenei előadókkal?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudnék mondani most egy igényes magyar zenekart/zenészt aki jó zenéket csinál és érdemes hallgatni.

Régen annyi jó együttesünk volt és világhírű zenéket csináltak, stílustól függetlenül. Republik, Tankcsapda, LGT, Omega, stb. És még most 20-30 évvel később is visszahallgatva is jó zenék.

Néztem ma a Youtube felkapott zenei szekcióját és ezeken a divatrappereken kívül senki nincs felkapva, akik akár egy kicsit is zeneileg igényesek lennének.

Ezek a divatrapperek semmilyen egyediséggel nem rendelkeznek, hanem a külföldi zenészeket másolják le, dalszövegnek semmi mondanivalója. Nem akarok neveket mondani, mert nem akarok senkit sem megsérteni, de tudjátok mire gondolok.

Most komolyan a szint ment le ennyire a zeneiparban, vagy az emberek lettek hülyébbek?

Pont hogy a zenei szenvedély hiányzik a mai zenékből. Műanyag tömegcikk a mai zeneipar, mondanivaló nélkül, külföldi sztárokat kopizva. Vagy pont ellenkezőleg, amikor azt hiszi a zenész most aztán nagyon mély gondolatokról énekel, de érezni az egészen, hogy felszínes.

2023. máj. 8. 21:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
2023. máj. 9. 07:32
 12/15 anonim ***** válasza:
79%

Erre nincs jó válasz.

Szerintem a Tankcsapda soha nem tartozott az igényes zenék közé, az kb. az Omegánál kezdődik, meg a Classica-nál.

Olyanból meg nem sok van manapság, már aki befut és sikereket is ér el.

Vannak jó zenészeink de ők kint érvényesülnek, nem a hazai seggnyalós NER uralom alatt. kb. ennyi.

2023. máj. 9. 16:52
 13/15 anonim ***** válasza:
2023. máj. 10. 10:30
 14/15 anonim ***** válasza:
2023. máj. 10. 10:34
 15/15 anonim ***** válasza:
Egyszer régen beléjük szaladtam, de kicsit elsiklottam felette, de most újra felfedeztem és kicsit becsípődött: Stardust.
2023. máj. 10. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!