Mi a franc a "esemény fővédnőke"?
Mégis mit takar ez?
Pl. a Gencsapáti Pünkösdi Fesztivál oldalán az áll, hogy:
"AZ ESEMÉNY FŐVÉDNÖKE
Ágh Péter, Építési és Közlekedési Minisztérium államtitkára, országgyűlési képviselő"
Peti mégis mitől fővédi meg az eseményt? :)
Google: fővédnök, első találata
Fura ellentmondás, hogy ha érdekel, miért nem keresel rá mit akar jelenteni.
@1 Fura ellentmondás, hogy a lókukit se magyaráz meg, amit bekapcsoltál fent. :)
Bár én konkrétan erre kerestem: "esemény fővédnőke", az se vezetett eredménye. Sajnos a te javaslatod se
:(
Az első linket megnyitod, elolvasod. Felteszed a kérdést magadnak azt hogy akkor mi az a "védnök", esetleg azon is elmélázol, mi lehet az hogy "védnökség".
A baloldalt észreveszed hogy az oldal hoz egy szólistát. Ráklikkelsz arra hogy "VÉDNÖK" (Azért írtam csipa nagybetűvel, mert ott is így van.)
aztán arra is ráklikkelsz, hogy "VÉDNÖKSÉG"
Aztán elszégyelled magad, mert itt káromkodtál ahelyett, hogy gondolkodtál vagy körbenéztél volna.
@4 Aztán...
1) Kösz, hogy végülis csak sikerült segíteni.
2) Elszégyelled magad, hogy kioktatod a másikat ahelyett, hogy csak simán segítenél.
Oktató jelleggel, nem csak a kérdésedre válaszoltam de a gondolkodásban is segíteni próbáltam. Ergo nekem nincs miért szégyenkeznem, csak neked. Nem elég hogy buta vagy de még arrogáns is. Bocsánatkérés helyett továbbra is feleselsz.
Mivel a fővédnökségről se volt fogalmad :
Már bánom hogy egy ilyennek segíteni próbáltam.
Sit Terra Tibi Levis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!