Blinkek! Csak én vettem ezt észre?!
Na szóval! Ugye 5 nap múlva kijön a Born Pink a Shut Down-al az élén. És pont hogy az a címe hogy Shut Down ami Lezárás-t jelent. Ezzel már azt akarják/akarja a YG mondani hogy ez az utolsó album, és hogy hamarosan feloszlanak?!
Szerintem már maga a cím elég sokat elárul, persze a videóklipben meg a szövegben lesz a legtöbb mondanivaló (szerintem). (Bár a többi zene címen nem vettem észre ilyesmit.)
Ti mit gondoltok erről? Mennyire várjátok az albumot?
Ui.: Ugye 8 zenét fognak kiadni és én nagyon remélem hogy mindenki 2-2 zenében a legtöbb sort fogja kapni (főleg Jisoo), mondjuk ismét van egy olyan érzésem hogy a "fő" zenében a legtöbb sort Jennie, aztán Rosé, aztán Lisa és utolsó sorban Jisoo fogja kapni. Bár zenecímek alapján van olyan érzésem hogy ki melyik dalban fog a legtöbbet énekelni/rappelni.
Bocsi hogy egy kicsit hoszú lett.
Szerintetek hány megtekintést fog elérni a Shut Down az első 24 órában? 👇🏻
Hát őszintén kétlem hogy bármi ilyen "mélyebb" jelentése lenne😅
Egy másik kpop gg most májusban debutált, a debut számuk címe szintén ShutDown, és hát nem valószínű hogy bármikor mostanában feloszlanának.
A line distribution-ról... Én már javarészt feladtam a reményt, hogy valaha is kapunk igazságosabbat, de megmondom őszintén nekem ez is teljesen megfelel. Az eltérések így sem olyan óriásiak, mint pl Loona esetében.
Inkább abban reménykedem, hogy mindannyian olyan részeket kapnak, ahol a leginkább meg tjdják csillogtatni a tehetségüket💚 (Meg hogy tetszeni fognak a számok ofc😅)
Ezen az oldalon már én is megkérdeztem, de ezt írta az egyik válaszoló:
Én nem gondolom azt, hogy feloszlanának, hiszen évek óta ők az egyik legsikeresebb k-pop banda, nyilván tudom, nem ez határozza meg, hogy feloszlanak, vagy sem. DE! Azért a YG hülye lenne őket elengedni mint banda.
A solo projekteket azért kezdték el szerintem ennyire nyomatni, mert mi rajongók eléggé kampányoltunk értük, továbbá ha megnéztek más k-pop bandákat, ott is szoktak solo érákat gyártani, és nem oszlanak fel. Semmivel se lett kevesebb közös számuk, most jelent meg az új albumuk, és már jön is a Jisoo solo.
Ha pedig alaposan megnézitek a Shut Down MV-t, akkor az utolsó jelenetekben a lányok beszállnak a már lezárt raktárhelyiségek ( erák amik le lettek zárva ) után a liftben, az "UP" vagyis a "FEL" gombot megnyomva közösen együtt ( emelkednek fel ), végül pedig egy olyan emeletre jutnak fel közösen, ahol még ki nem nyitott raktárhelyiségek vannak, és együtt mennek ki. Tehát közösen kezdenek bele az új zenékben/stílusba.
Továbbá a B.P.M roll ( ezeket most töltik fel folyamatosan ) szóval annak az előzetesében lehet látni egy olyan jelenetet, amiben akták vannak, ezeknek az aktáknak a címei az album nevei, és vannak ott olyanok, amelyekre az van írva, hogy "Unknow-ismeretlen" ez nyilván új albumok, csak még ugye számunkra titkos.
A napokban pedig elkezdtek jönni a több mint hivatalos pletykák ( YG még nem erősítette meg), hogy hosszabbítottak, és, hogy azért mennyi pénzt kaptak!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!