Miért lett ilyen nagy trend a TikTok-on a Flower tánc?
Figyelt kérdés
Légyszi NE kritizáljátok a Blackpink-et, SE egyik tagot SE!!!2023. ápr. 25. 18:34
2/29 anonim válasza:
Szerintem mert egyedi, és természetesnek hat a lágy, kecses mozdulatok miatt.
Akárcsak maga Jisoo.
Szép, könnyed, természetes a kisugárzása. Plusz még sokszor cuki is.
3/29 anonim válasza:
Mert a sok kis 10 éves hlyegyerek a tiktok-on erre élvez, azért! Mert pl te is megnézed, növeled a nézettséget és azzal felemeled! Normális ember a tiktok közelébe sem megy!
5/29 A kérdező kommentje:
16 vagyok.
És azt írtam, hogy „Légyszi NE kritizáljátok a Blackpink-et, SE egyik tagot SE🙏🙏🙏.” Meg hogy nem is téged kérdeztelek.
2023. ápr. 26. 14:46
7/29 anonim válasza:
3as, de ha barakják a Karamelldansent, neked is megy a para para, igaz? 😏
Egy percig nem voltak mások a tinik 15-20 éve sem
8/29 anonim válasza:
az a különbség, hogy az nem mesterségesen kimért és felfuttatott cucc volt, cringe oké,de az elfogadható cringe.
9/29 A kérdező kommentje:
Eddig értelmesen szerintem csak a 2es válaszolt.
2023. ápr. 27. 14:57
10/29 anonim válasza:
Hallgatom a nótát, hát, a szokásos. Engem is megérint, aztán ahogy elkezdem ízekre szedni, csak nagyon eltalált szakmai trükköket látok, semmi egyéb érték, sajnálom. Az orrotoknál fogva vezetnek titeket. Nem lepődnék meg, ha szofisztikált AI lenne a kezükben arra, hogy emberfeletti módon el tudják találni, mi rántja be a fejeteket legközelebb is a legjobban. Ami igazán hiányzik belőle, az pont maga a zene. Amikor leül egy tahó dobolni valami repetitív fost, de akkorát érez közben, hogy ha csak négy ütemvonalnyit beloopolnának, csörögnél rá reggelig. Ez a műanyag hulladék még ahhoz a dobloophoz képest is csak egy lepattant mondóka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!