Szerintetek is hátborzongató ez az album?
Figyelt kérdés
Találtam egy albumot, véletlen bukkantam rá és valami elképeztően brutálisan para hangulata van, pedig nekem a legdurvább hardore metál is napi altató kb. De ez valahogy mégis, olyan gonosz hangulata van az egésznek, főleg a 2. és 3. számnak.
Sajnos youtube linket nem találtam, én meg tidalon hallgatom, de remélem meg tudjátok nyitni:
Mindenképpen fejhallgatóval hallgassátok mert csak úgy érződik igazán.
2023. ápr. 22. 02:40
1/4 A kérdező kommentje:
Nehéz elmondani, de úgy éreztem, mintha a "Carbon" dal felénél csótányok másztak volt a kijelzőmön, de lehet csak fáradt vagyok. Meg mintha itt lenne a gonosz jelenléte és görsbe rándult a hasam is. A "Hydrogen" pedig mégrosszabb volt, mintha egész életemben depressziós voltam, eddig egyetlen dal sem hozott elő ilyen erős negatív érzéseket belőlem.
2023. ápr. 22. 02:48
2/4 A kérdező kommentje:
Na és még írni sem tudok, lehet tényleg fáradt vagyok, de ezektől a daloktól, így is kiráz a hideg.
2023. ápr. 22. 02:49
4/4 anonim válasza:
Messze még a hajnal, három óra húsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!