Szerintetek feloszlik a Nightwish?
Dehogy oszlik fel, egy jól működő gépezet.
Európa legnépszerűbb metalbandája kb.
Gondolom Floor-nak kell egy kis idő rendezni a sorait, ill. azért Marco kilépése sem könnyítette meg a banda dolgait.
Szóval egy kis pihenő után újraindul, valószínűleg az új album turnéztatásával.
#3.Szerintem Toumas egy személyben a Nightwish és valahogy az énekesnők váltása is mutatja. Hogy hiába került ismét oda egy nagyon jó adottságokkal megáldott énekesnő, nem tért vissza az operás symphonic-power metal vonalra hanem maradt az Anette-tel megkezdett filmzenés symphonic metal vonalon.
Van 1 elképzelése és azt végig viszi, akár tetszik a rajongóknak akár nem.
Én amúgy a Human. :II: Nature folytatására számítók.
Még kevesebb metal, még több filmzenei és szimfonikus elem, 1-2 "kötelező" slágerrel.
Amúgy érezhető egy kis kiégés is nála, szerintem jót tesz egy kis pihenő.(bár hozzátéve még így is sokkal jobban állnak, mint a honfitárs Sonata Arctica például)
Más forrás szerint:
Igazából benne lehet Floor is, de nyilván nem mondhatja ki szabadon mi az oka, mert azzal nem tartaná tiszteletben a bandát.
Tudjuk róluk is, hogy nem egyszerű eset, már bebizonyosodott Tarja korszakban is.
Xandria ezért esett darabjaira már párszor, a Nightwish-t viszont a sikerek egyben tartják.(bár már Toumas körül senki nincs lassan az eredeti felállásból, nyilván okkal léptek ki)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!