Melyik zenei műfajt szeretitek?
Bestial black metal
Death metal
Én sokfélét hallgatok: Magyar trashtől kezdve, dübögős éjszakai autós zenéig mindent:
EDM, Rap, Trap, Rock, Alternatív, Pop, kpop, mulatós, orosz hardbass
Pl.
Azahriah, Dzsúdló, Valmar, T. Danny, Manuel, Desh, ByeAlex, Krúbi, Wellhello, Post Malone, BSW, Lil Nas X, KSHMR, R3hab, Timmy Trumpet, Tiësto, David Guetta, Martin Garrix, Alan Walker, Avicii, Imagine Dragons, The Score, Linkin Park, Twenty One Pilots, Rilés, Arctic Monkeys, Stellar, On the Larceny, Green Day, K.Flay, Tankcsapda, Twenty One Pilots, Follow The Flow, Bruno x Spacc, Kis Grófo.
Pop zenéből is sok előadó, pl. Ed Sheeran, Lewis Capaldi, Maroon 5, Shawn Mendes, The Weekend, stb.
De néha becsúszik kpop is, mert ott sok számnak nagyon jó az alapja és jók a mélyek. Teheségesek az ottani DJ-k sztem.
Pl. Blackpink Pretty Savage, Pink Venom, Shut Down, How You Like That.
AleXa, Everglow, Dreamcatcher, Purple Kiss, (G)I-DLE, CLC, Mamamoo stb.
Mindből angol verziót prefferálom ha van, kb. fele angol fele koreai.
BTS és hasonlókat nem szeretem. Kinézetük és hangjuk taszító számomra, ez van.
Ezenkívül sub-EDM-et rengeteget hallgatok, este/éjszaka/sötétben kocsis zenéket, pl.
Lithuania HQ
Meduza
Lucky Luke
Shahmen - Mark
Strongi 🇭🇺🇷🇺❤️
Ruszki mulató, Diszkoteka, Orosz Vakcina, Katyusa, LADA ❤️❤️❤️
DJ Blyatman
Serhat Durmus
Mahmut Orhan
Dynoro
Minelli
Fisher
HVME
Alok
Afrojack
Yarimov
INNA Remixek
Gabry Ponte
Regard
Burak Yeter
NoCopyRightSounds
Dimitri Vegas & Like Mike
DVBBS
Feder
Steve Aoki
Calvin Harris
Amit nem szeretek az a metál egyedül. Számomra az hallgathatatlan kategória, ez van. Fülemet zavarja sajnos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!