Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek jó ötlet kpop...

Szerintetek jó ötlet kpop dalt előadni egy kpop cég meghallgatásán?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szeretnék jelentkezni online meghallgatásra, de még nem tudom milyen dalt adjak elő. Eredetileg Sia dalt akartam, de nincs meg hozzá a hangom. Most egy IU dalon gondolkodom, mert az énekhangom hasonlít az övére.

Sokmindent tudok a kpopról és a gyakornokságról.

Az angolom jó, a koreait valamennyire megértem. Tudok énekelni, rappelni és táncolni, illetve zongorázni is.

A válaszokat nagyon megköszöm!

(Hogy megelőzzem az esetleges félreértéseket elmondom, hogy ahova menni szeretnék, ott nincs származási megkötés.)

2023. ápr. 15. 22:08
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem erre gyúrnod kéne még, de azért próbáld meg.
2023. ápr. 15. 22:15
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Ha másra nem is, tapasztalatszerzésre tuti jó.
2023. ápr. 15. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Igazából veszíteni nem veszíthetsz vele, később még jó sztori is lehet belőle, tehát próbáld meg.
2023. ápr. 16. 06:44
 4/4 anonim ***** válasza:

[link]

Ezt érdemes megnézni kérdező! Én is idol szeretnék lenni (meg is teszem azt amit meg kell tennem), és én csak úgy belebotlottam ebbe a videóba. Ja és fanokból is lehet idol.

[link]

Tessék. De sok sikert kérdező!

2023. aug. 14. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!