Tudom hogy nem jó ötlet, de ha nem ennék sok hétig, csak pár falatot akkor lefogynék? És edzenekék mellette.
Figyelt kérdés
2023. ápr. 3. 21:02
1/6 anonim válasza:
Így nem szabad, komoly gondok lehetnek belőle..
Csak fokozatosan, egyensúlyt megtartva szabad..
2/6 anonim válasza:
Nem fogynal le, hanem az elso harom-megy nap utan osszesnel.
Ha tudod hogy h.lyeseg, akkor minek kerdezed? Hatha jon a jotunder es a sokeves stressz-evest, nassolgatast, kanapen fetrengest, tornabol felmentest, cukorkazabalast a cuki kis varazsvesszojevel egy csapasra semmisse teszi?
3/6 A kérdező kommentje:
Talán azért kérdezem mert már két napja nem kívánom a kaját. És alig eszek és hányingerem lesz. És fogalmam sincs meddig lesz.
2023. ápr. 3. 21:35
4/6 anonim válasza:
Lehet, hogy lappang benned valami vírus.
5/6 Meton válasza:
Én az autóhoz szeretem hasonlítani az emberi testet. Ha az autót nem tankolod, akkor könnyebb lesz, de ha kifogy a benzin, akkor nem megy tovább. Ahhoz, hogy könnyebb legyen, át kell tervezni. A tested is ilyen. Lehet koplalni, de ezzel csak kifogysz az energiából. Meg kell tervezni, hogy mit is akarsz, aztán kemény munkával összehozni. Ha úgy értetted, hogy a saját tested emészted fel, na ez nem így működik. A kövér ember is tud éhen halni, nem bírja egy nappal se tovább, mint a sovány.
6/6 Meton válasza:
Az étvágytalanságot betegség okozza, ez szerintem egészen biztos. Ezt viszont ellensúlyozni kell, vagyis a kaját mindenképpen be kell nyomni, mert ha nem eszel, akkor csak legyengülsz és betegebb leszel. Rövid távon esetleg jó a koplalás, főleg mérgezés után. A táplálkozás maga is lehet kimerítő. De az étvágytalanságot okozhatja az is, hogy nem érzed az ízeket, vagy bármi olyasmi, ami mellett éppen hogy enni kellene. 1-2 napig lehet koplalni, hogy a szervezet megtisztuljon, de utána enni kell, mert csak úgy tudsz gyógyulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!