Elmennétek egy 8 éves gyerekkel úgynevezett "thrash-metal" koncertre?
Figyelt kérdés
Az egyik rokonom mondta egy ideje, hogy szeretne elmenni majd egy "Municipal Waste" nevezetű együttes koncertjére, ha legközelebb jönnek Magyarországra. Azóta nem találkoztunk, most elvileg azon van, hogy rávegye a szüleit, hogy elengedjék, ha már nem hajlandóak elkísérni. Azt akarja, hogy én kísérjem el, de én nem vagyok otthon ebben a metál-műfajban, nem is tetszik sajnos, ennek a bandának is belenéztem pár koncertfelvételébe, és hát nem kertelek, katasztrofálisnak találtam a zenét, de az unokatestvérem nagyon szeretné, hogy menjek vele. Maga a koncert egyáltalán nem tűnt durvának, nem volt nagy tombolás, szóval oda mernék állni az unokatestvéremmel az első sorokba is. Szóval az lenne a kérdésem, hogy ti mit tapasztaltatok ennek a metál-műfajnak a koncertjein? Nagy volt a tombolás? Sérülésnek mekkora lehet az esélye? Volt már valaki ennek a konkrét együttesnek a koncertjén?2023. ápr. 11. 19:18
11/11 anonim válasza:
9-es: én írtam, hogy ha jönnének akkor tippem szerint nagyobb banda elé (Gojira), és az meg egészen biztos, hogy a Barba Negrában lenne. De igen, ez mind csak feltételezés, következtetgetés, még nincs bejelentve semmi. Majd kiderül bejön-e a tippem. :D (Én mondjuk személy szerint jobban örülnék, ha saját turné keretein belül egy kisebb helyszínre jönnének. A kérdező esetében viszont szerintem nehezítés lenne, mert úgy lehetetlen lenne előre menni gyerekkel, sokkal nagyobb lenne a buli.)
A gyerekeket meg nagykorú kísérővel beengedik szinte mindenhová.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!