Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy hívják azt az éneklési...

Hogy hívják azt az éneklési stílust, amit Azariah csinál?

Figyelt kérdés
Számomra kissé fura, inkább olyan, mintha érdekes magashangon gyorsan beszélne. Nem az a klasszikus éneklés.

2023. ápr. 3. 18:09
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
51%

Arra ott a wikipédia vagy google x. találat, teljesen felesleges mindennap Azahriah-t reklámozni.

Nem szorul rá valószínűleg ha a Fezen metal-rockfesztivált is vele reklámozzák.

2023. ápr. 4. 21:57
 32/38 anonim ***** válasza:
9%
Ennyi erővel az egész Gyakori Kérdések felesleges mert minden válaszra ott van a Google 😃
2023. ápr. 4. 22:23
 33/38 anonim ***** válasza:

Abszolút nem érzem úgy, hogy az én válaszom unintelligens, vagy bunkó lett volna. Igen, nem kedvelem Azahriaht. Le is írtam, hogy miért.

Lehet azt mondani, hogy a személyes preferencia beszél belőlem, de tudod ez egyáltalán nem igaz. Lady Gaga dalait se szoktam hallgatni, nem csípem azt a zenei műfajt, amiben tevékenykedik. Ettől függetlenül elismerem, hogy egy elképesztően tehetséges énekesnő, akinek van helye a zeneiparban. Vagy ugyanez Eminemmel. A rapnél jobban szerintem semmit nem utálok, de az ő dalai előtt még én is fejet hajtok.

Azahriah már más kérdés... Vele kapcsolatban nem tudok semmi olyat felhozni, amire azt tudnám mondani, hogy "ez igen, ez az énekes tényleg kiemelkedő a szakmájában"

Az, hogy ennyire sikeres tudott lenni, szerintem a jelenlegi társadalmunkat tökéletesen tükrözi. A mennyiség lett a fontos, nem a minőség. Szegény gyerek nem több egy tömegcikknél, és épp ez vele a legnagyobb probléma. Nem mondom, hogy soha nem lesz belőle jó zenész, de ha ezen az úton halad tovább, nem hiszem, hogy jók az esélyei. Pár év, és jön helyette valaki más, valaki frissebb, őt meg elfelejtik, mintha soha nem is létezett volna.

Hogy kimondottan a kérdésre is válaszoljak, az, amit Azahriah csinál, az nem éneklés. Csak üres szavakat sorol egymás után, ritmusra. Ennyi.

Kívánom neki, hogy lépjen úgy szintet a karrierjében ahogy azt Fluor Tomi is tette. A "Mizus" korszakában az ő pályafutása is hasonlóan lelketlen (és vállalhatatlan) volt, de a Wellhello megalakulása óta szerencsére ez megváltozott. Szóval van remény. Csak fel kel nőni a feladathoz.

#17-es voltam.

2023. ápr. 4. 23:24
 34/38 anonim ***** válasza:
Nem a te valaszodra gondoltam, az normálisan megfogalmazott, intelligens vélemény volt
2023. ápr. 5. 00:30
 35/38 anonim ***** válasza:

Tudom más stílus, de én őket sokkal többre tartom mint Azariah-t:

https://www.youtube.com/watch?v=FKvwqp96qGc

https://www.youtube.com/watch?v=RMQaOKQ_11U

2023. ápr. 5. 13:18
 36/38 anonim ***** válasza:

Ja hát róluk nem is beszélve:

https://www.youtube.com/watch?v=eqQse-CmGdU

2023. ápr. 5. 13:21
 37/38 anonim ***** válasza:
53%
azért mert több csillió légy szereti a sz*rt, a sz*r még nem lesz jó
2023. ápr. 5. 15:21
 38/38 anonim ***** válasza:
100%

#28:

a 6os válasz így kezdődik:"Úgy hívják hogy auto-tune (...)"

2023. ápr. 5. 15:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!