Koncerten égő leghátul állni?
Hát voltam Epica koncerten és azok a "cuki pici" lányok ugyan úgy pogoztak, nem mellesleg fele-fele arányban voltunk.(de nem első ilyen koncert)
Szóval ne legyünk sztereó tipikusak, a heavy metal nem férfiak műfaja.(írom férfiként) Aki nem hiszi ajánlom az Arch Enemy-t, Jinjer-t vagy éppen a Nervosa-t.
Hozzátéve a Leander Kills elég lágy hard rock, heavy metal elemekkel.
Én nem félnék, hogy komoly pogo lesz.
Hát ahogy nézem nem Red Stage(ahol egy árva kivetítő sincs) szóval nem olyan nagy probléma, hogy hátulról nézed bár nem ismerem azt a helyet.
Mondjuk nem értem, hogy vetődik fel az a kérdés, hogy égő/ciki-e.
#1.Jó mondjuk akiket felsoroltál azok Power Metal bandák.
De volt tavaly Amon Amarth, Arch Enemy ill. Gojira, Death Angel stb. azokon komoly pogo szokott lenni és simán beszorítanak a korláthoz, úgy hogy alig bírsz hazamenni. Szóval abszolút koncertfüggő az egész.
(hozzátéve, ezeken a koncerteken is voltak alacsony vékony lányok és valahogy túlélték)
Nem vagyok gondolatolvasó, ha visszaolvasod pontosan azt írtad, hogy nem lányok vannak túlnyomórészt.(ami még egy Leander koncerten nem is igaz, mert szerintem a fanbase nagy része simán lehet lány)
Pogo közben meg holt mindegy, a tömeg lök és ha százas nagyságrendű ember nekiáll pogozni, akkor simán odébb fog lökni a "cuki pici" lány is.
Amúgy meg gondoltam, hogy nem egy 190 cm-es megtermet férfi írja ki, fel sem vetődne a kérdés.(bár a régi Barba Stage-n ők simán elestek a betonon)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!