Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Koncerten égő leghátul állni?

Koncerten égő leghátul állni?

Figyelt kérdés
Pénteken megyek Leander Kills koncertre, ami egy rock banda, és rock koncerteken egyrészt be szoktak vadulni az emberek (lásd pogó) másrészt nem a cuki pici lányok szoktak menni túlnyomórészt. 1 órával kezdés után el kellene mennem, ha el akarom érni az utolsó buszt, viszont ez a tömegben állva a fent említett tényezők miatt kb lehetetlen lenne (én sem vagyok valami nagydarab, se magas). Szóval maradt az az opció, hogy leghátul állok, ahol nyugodtan tudok jönni-menni. Ez így nagyon gáz lenne szerintetek? Pont azért megyek hogy kikapcsolódjak, nem hiányzik hogy beszólogassanak és megbámuljanak...

2023. márc. 29. 14:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Hát voltam Epica koncerten és azok a "cuki pici" lányok ugyan úgy pogoztak, nem mellesleg fele-fele arányban voltunk.(de nem első ilyen koncert)

Szóval ne legyünk sztereó tipikusak, a heavy metal nem férfiak műfaja.(írom férfiként) Aki nem hiszi ajánlom az Arch Enemy-t, Jinjer-t vagy éppen a Nervosa-t.

Hozzátéve a Leander Kills elég lágy hard rock, heavy metal elemekkel.

Én nem félnék, hogy komoly pogo lesz.

Hát ahogy nézem nem Red Stage(ahol egy árva kivetítő sincs) szóval nem olyan nagy probléma, hogy hátulról nézed bár nem ismerem azt a helyet.

Mondjuk nem értem, hogy vetődik fel az a kérdés, hogy égő/ciki-e.

#1.Jó mondjuk akiket felsoroltál azok Power Metal bandák.

De volt tavaly Amon Amarth, Arch Enemy ill. Gojira, Death Angel stb. azokon komoly pogo szokott lenni és simán beszorítanak a korláthoz, úgy hogy alig bírsz hazamenni. Szóval abszolút koncertfüggő az egész.

(hozzátéve, ezeken a koncerteken is voltak alacsony vékony lányok és valahogy túlélték)

2023. márc. 29. 18:54
 12/13 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam, hogy "cuki pici" lányok mert pfú csak a férfiak hallgatnak ilyen zenét, meg csak ők pogoznak, hanem mert egy "cuki pici" lány valószínűleg nem fog fellökni pogo közben, míg egy 190 centis megtermett férfi már esélyes. Én is lány vagyok egyébként, de nem baj 😅
2023. márc. 29. 19:00
 13/13 anonim ***** válasza:
54%

Nem vagyok gondolatolvasó, ha visszaolvasod pontosan azt írtad, hogy nem lányok vannak túlnyomórészt.(ami még egy Leander koncerten nem is igaz, mert szerintem a fanbase nagy része simán lehet lány)

Pogo közben meg holt mindegy, a tömeg lök és ha százas nagyságrendű ember nekiáll pogozni, akkor simán odébb fog lökni a "cuki pici" lány is.

Amúgy meg gondoltam, hogy nem egy 190 cm-es megtermet férfi írja ki, fel sem vetődne a kérdés.(bár a régi Barba Stage-n ők simán elestek a betonon)

2023. márc. 29. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!