Koncerten égő leghátul állni?
Nem kell félni, én is egy elég vékony srác vagyok, voltam már pár koncerten idén (Gloryhammer & Alestorm, Twilight Force, Kissin Dynamite & Dynazty, Beast in Black). Mind metál banda, és mentem előre minden egyes alkalommal. Ha nem akarsz beszállni pogóba, senki nem fog kényszeríteni, én egyszer sem pogóztam (testalkatomból kifolyólag nem lenne sok esélyem). Beast in Blacken pl korán kellett indulnunk, és simán hátra tudtam menni a koncert vége felé, majd röhögve kijutottam.
Szóval nyugodtan menj előre, és indulj el kifelé egy kicsit korábban, max még hátul bulizol egy kicsit, egyedül a ruhatárat nem érdemes ebben az esetben használni.
Senki nem fog beszólogatni és megbámulni azért, mert hátul állsz. Itt megjegyezném, hogy MINDIG van valaki az utolsó sorban, ha már van legalább 1 sornyi néző.
Egyébként ez a kezdés után 1 órával ugye nem kapunyitástól számított. Mert akkor tényleg nem érdemes menni, ha legfeljebb az előzenekarból látsz 2-3 számot, vagy még azt sem.
Utánanéztem, pénteken Veszprémben lesz Leander Kills. A zenekar 22:30-kor kezd elvileg, szóval ha 23:30-ig tudsz maradni, akkor érdemes lehet menni. Ha csak 21:00-ig, akkor nem igazán.
Menetrend:
20:00 kapunyitás
21:30 No Respect koncert
22:30 Leander Kills koncert
Nem ismerem a helyet vagy a várost, de ha nem lesz dugig, hogy mozdulni se lehessen, akkor könnyen el lehet indulni akár középről is. Még gyorsabb is haladni, mint koncert végén, mert a nagy többség akkor indul, olyankor van nagyobb sorbanállás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!