Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A Blackpink-től meg szeretnék...

A Blackpink-től meg szeretnék tanulni egy full dance-t és nem tudom eldönteni, hogy melyik dalra legyen az! Próbálkoztam már sokkal, de nem jött össze! Tudnátok javasolni, hogy melyik legyen?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék vitát nyitni ezzel a kérdéssel!

2023. márc. 26. 08:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
80%
Miért nem jött össze?
2023. márc. 26. 17:59
 2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz! Olyat szeretnék ami nem nagyon nehéz! (Nem ismerem az összes zenéjüket!)
2023. márc. 26. 19:32
 3/11 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem a "see u later" a legkönnyebb
2023. márc. 26. 19:58
 4/11 A kérdező kommentje:
Ja és olyat szeretnék amire van „dance practice” videó is.
2023. márc. 27. 16:58
 5/11 anonim válasza:
100%

Szia!

Szerintem a How You Like That nagyon könnyű és sokan szeretik. Szerintem a Blackpink egyik legnépszerűbb száma. De amit még nagyon ajánlani tudok,az a Boombayah (hiszen ez volt az első zenéjük és olyan nosztalgikus érzés hallgatni és táncolni egyaránt)

Meg talán a Lovesick girls és a Solo(jennie-től) is könnyű...bár ez attól függ hogy neked mi számít könnyűnek. Ezekhez van tánc videó is.

Remélem segítettem:)

2023. márc. 27. 18:23
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
3as voltam ez is nagyon nehéz? [link]
2023. márc. 27. 18:24
 7/11 anonim válasza:
100%

5-Ös vagyok!

Ezekhez is van dance practice,de van ami lehet nehéznek fog tűnni elsőre:

-Pretty Savage

-Kill this love

-On the ground(by;Rosé)

-Money(by;Lisa)

-Lalisa(By;Lisa)

-Whistle

-Playing with fire

-Forever Young

-Shut down

-Pink venom

-Ddu Ddu Ddu Ddu

-As if it's your last

-Don't know what to do

Ennél azért van több zenéjük is,de ezekhez van tánc. Remélem nem hagytam ki semmit:D

Sok sikert a koreo tanuláshoz!!:)))))

2023. márc. 27. 18:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, amiket az utolsó írt azokból sokat próbáltam pl Kill This Love, de az sem nagyon sikerült! (Jennie részétől😅.)
2023. márc. 27. 19:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Ja és #5 a How You Like That-re elkezdtem, és csak nagyjából megy! Jisoo része nagyon nem megy (komplikáltnak tűnik nekem).
2023. márc. 27. 19:53
 10/11 anonim válasza:

Én is Blackpinket meg más kpop ot táncolok és én először azt ajánlanám hogy :

Pretty savage t vagy How you like that kill this love és én pl úgy szoktam hogy megnézem hogy mit szeretnék megtanulni és ahoz nézek egy tutorial videót de ilyen kor arra figyelj hogy ne legyen mirror ed mert ha azt tanulnod meg akkor nem jó. Én Kathleen Carm nak a videóit nézem és ő sokat gyakorol is szerintem nagyon jó. Remélem ez segíteni fog !

2023. ápr. 14. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!