Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Blackpink Lovesick Girls vagy...

Blackpink Lovesick Girls vagy BTS IDOL a jobb zene?

Figyelt kérdés
Úgy válaszoljatok légyszi, hogy én BLINK is vagyok meg ARMY is vagyok!

2023. márc. 20. 20:49
A kérdező szavazást indított:
Blackpink
BTS
26 szavazat
 1/4 anonim válasza:
100%
Szeretem a blackpink-et is de a BTS-T mégjobban mind kettő egy nagyon jó szám!
2023. márc. 21. 05:34
 2/4 anonim ***** válasza:
88%

teljesen más hangzású a kettő.

valamint, itt nem azt fogod tudni felmérni, hogy melyik a "jobb", hanem hogy melyik groupnak a fanjai vannak itt többen.

egyébként a blackpink dalai "mérnökiesen" tökéletesen vannak összerakva, bár ez magyarul picit hülyén hangzik, de szerintem a lényeg érthető. tehát ha úgymond "profi" szemmel néznénk maga a 2 dal felépítését, akkor a lovesick girls.

2023. márc. 22. 15:52
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a kedvenc kpop bandám az a blackpink de a bts is nagyon szeretem
2023. márc. 23. 08:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik kedvenc bandám a BTS, de az IDOL az egy olyan zene amit nem igazán kedvelek tőlük. Blackpinktől viszont a Lovesick Girls a kedvencem, úgyhogy én azt választom. Egyébként sajnos a legtöbb fan arra fog szavazni amelyik a kedvenc bandájuk, mégha az a zene nem is tetszik nekik, úgyhogy nem hinném hogy ezáltal ki tudod derítni melyik a jobb.
2023. márc. 26. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!