Kinek melyik az a "zenei stílus" amit teljes mértékben képtelen elviselni?
Olyanokra gondolok, amiket meghallva egyből feltör az ősi elemi üss vagy fuss reflex! Olyan förmedvényekre, amiknek léteznie sem lenne szabad, és fizikai fájdalmat vagy rosszúllétet okoznak, bárhol meghallod őket!
Kezdem én, holtversenyben kapásból kettővel is, mert nem tudok dönteni hogy melyik a borzasztóbb és igénytelenebb.
1. Giccses és nyálas autotune-os nyivákolós pop? zenei förmedvények. Folyamatos izléstelen vinnyogás, énekelni nem tud de mégis folyamat azt próbál az egész zenét elrontva, az autotune se menti meg annyira hamis, ráadásul hatalmas érzelmeket próbál átadni amikor csúcsra jár az ária, de csak közhelyes, förtelmes, fül és izlést sértő szekunder szégyenérzetes giccs az egész. Bónusz pontot ér ha nemzetieskedő gagyi népzenei motivumokkal is tele van pakolva...
2. Gagyi 90-es évekbeli lakodalmas techno, szinti hangzás, alatta menőnek szánt "rappelés" ami valójában csak irtózatosan ciki és igénytelen hadarás, csont buta szövegekkel, minden sort ugyanazzal az ismétlődő hülyegyerek hangsúllyal ismételgetve. Szigorúan tuc tuc ütem, és az összesnek a "hangszerelése" és hangzása is igazából ugyanaz.
Várom a ti "kedvenceiteket" is!
Kedves kérdező, tökéletesen leírtad Ákost és MC Hawert 🤣
Amúgy amit én nem bírok elviselni:
Techno (1-2 kivételével), metal.
A techno monoton, a metalt meg nem értem, hogy mit szeretnek benne. Se dallam, azt, hogy mit énekelnek, azt se érteni. Ja meg a magyar ,,gengszer rap" (Gangsta Zoleeék kivételével) is ide tartozik.
Illetve az annyira szar zenéket (legyen az bármilyen műfaj) amikre még az olyan szar hogy vicces jelzőt se lehet mondani, mert nem vicces, fájdalmas. Legyen az fájóan ostoba szöveg, nagyon hamis ének, béna alap.
Meg ott a grindcore műfaj, amit ki nem állhatok, undorító
Népzenét, komolyzenét, operát, electrot, operettet se szeretem, de mégis van köztük jó, meg elviselem.
Mulatós az már olyannyira szar, hogy vicces.
A rockért se vagyok oda, a rapért se (Eminem kivételével), de nem szarozom le, annyi, hogy nem a stílusom.
A rádiós tucatpop zenék viszont már tényleg unalmasak tudnak lenni. Többségük semmitmodó, az alap kb ugyanaz mindegyiknél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!