Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » SOAD rajongótársaim! Szerintet...

SOAD rajongótársaim! Szerintetek melyik a legmenőbb ezen pólók közül?

Figyelt kérdés

1. [link]

2. [link]

3. [link]

4. [link]

2023. jan. 21. 21:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia.:)

Szerintem a 4.

2023. jan. 21. 21:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül nekem a 3, az egyszerű feliratos. De a 4 is jó, a fekete alapszín miatt.
2023. jan. 21. 21:29
 3/12 anonim ***** válasza:
74%

a #3-as. csak a lényeg: System Of A Down. leszarom, hogy fehér, legalább nem döglök meg nyáron a napon.

a többi is jó, de azért nem minden helyzetben örülök, ha másoknak lekötözött kezeket kell néznie a ruházatomon

2023. jan. 21. 23:29
 4/12 anonim ***** válasza:
48%

Egyértelmű 4-es

Mekkora rocker az aki attól parázik mit szólnak mások mert megkötözött kezek vannak a pólóján 🤨

2023. jan. 23. 13:06
 5/12 anonim ***** válasza:
56%
#3-as vagyok, ne feltétlen "mit szól a kispolgár" módra képzeld el. nekem szimplán olyan érzésem van, hogy (főleg egy vidámabb eseményen) a többi rockert is szimplán lehúzom vele, ha állandóan valami hót depis dolgot kell látniuk a pólómon. úgy meg főleg, hogy egyáltalán nem vagyok hót depis ember.
2023. jan. 23. 13:34
 6/12 anonim ***** válasza:
88%
Nekem annyira egyik sem tetszik, de az első vagy a negyedik.
2023. jan. 23. 20:24
 7/12 anonim ***** válasza:
79%

#5Èn meg nemcsak a lekötözött kezeket mutatnám szívesen de a prison songot is meghallgadtatnám és értelmeztetném azokkal akiknek ezen a pólón fentakad a szemük.

A depi és a valóság más csak legtöbbször össze van hangolva

2023. jan. 23. 20:34
 8/12 anonim ***** válasza:
75%
a prison song egy jó nóta, na de ettől még ki a fene akarja egész álló nap a prison songot hallgatni végtelenítve? na az összekötözött kezes póló is hasonló érzés szerintem.
2023. jan. 23. 20:47
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

Egyetértek, ne gondold azt, hogy én most veled kötekedek. De üdvözöllek a romlás rendszerében ahol nagyon is össze van kötve a kezed.

Úgy börtönbe zárnánk téged mint a szar ha nem félnénk egy lázadástól.

Érted miről beszélek. Orwell könyveit olvasd ha úgy érzed meg kell felelni a hatalom irányította társadalomnak.

Ha valakit valahol zavar ahogy egy összekötött kéz van a pólódon akkor nagyon is ott a helye. Az a póló nem a metál koncertre való, az annak üzen akik vagy félnek vagy megbotránkoznak tőle

2023. jan. 23. 22:07
 10/12 A kérdező kommentje:
Na még megjön a kedvem a 4. pólóhoz, pedig eddig az 1. volt a befutó nálam :)
2023. jan. 23. 22:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!