Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik az az együttes, amit...

Melyik az az együttes, amit utálsz, de szoktad hallgatni?

Figyelt kérdés

2023. márc. 23. 20:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kozsó
2023. márc. 23. 21:44
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Ez a kérdés nehezen értelmezhető... Viszont van pár előadó, akikkel szemben bőven vannak előítéleteim, de mégis elismerem a tudásukat. Az egyik ilyen Deák Bill Gyula: csúnya is, roma is, féllábú is (és most már öreg is). A Rossz Vér című albuma viszont egészen kiváló, kár is tagadni. Különösen a címadó dal és a Középeurópai Hobo Blues III. Ha nem magyar nyelvű lenne, világsiker is lehetett volna. A másik, a Bobby McFerrin & Yo-Yo Ma párostól a Hush Little Baby (legtöbben a '90 években futó Renault Twingo reklámból ismerhetik). Bevallom, hogy nem szeretem a fekákat, de ezt a számot képes vagyok akár 3-4x is meghallgatni egymás után. McFerrin legismertebb száma a Don't Worry, Be Happy, amelyet a kritikusok szinte egyöntetűen minden idők egyik legrosszabb számának tekintenek, de nekem ez is tetszik. Emlékszem, amikor megjelent, állandóan ezt énekeltük az iskolában, szinte megunhatatlan volt. :)
2023. márc. 23. 22:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom elképzelni, hogy van ilyen. Amelyik együttest/előadót nem szeretem, azt egyértelmű, hogy nem hallgatom.
2023. márc. 23. 22:17
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Csatlakozom a #3-ashoz, nálam is az ilyenek teljesen kizárják egymást!

Nincs olyan, amit tényleg utálnék, legfeljebb nem az én stílusom, de azokat abszolút nem is hallgatom!

2023. márc. 24. 00:36
 5/7 anonim ***** válasza:
51%

Nekem stílus van amit rühellek, az pedig a Majka-féle rapzene, amely manapság egyre jobban jön a divatba.

Reggel hallottam pl. Azahriah egy számát, hát elég cigánymulatós dajdaj hatása van...

2023. márc. 24. 12:37
 6/7 NTBS ***** válasza:
100%
Nincs ilyen.
2023. márc. 24. 17:11
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nekem sincs ilyen
2023. márc. 24. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!