Azahriah vagy Marilyn Manson a jobb énekes?
Figyelt kérdés
2023. márc. 22. 20:04
11/17 anonim válasza:
Igaza van a 8-asnak. Valóban nem ért a hangoláshoz, én is láttam a videót az origo híroldalon.
12/17 anonim válasza:
Te vagy a 8-as... Azt hiszed nem látszik, hogy ugyanaz vagy? 😂😂😂
13/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
Ott voltam a koncerten. Be tudja hangolni a gitárját, csak ki volt akadva a csávóra, akinek ez lett volna a dolga, hogy nem hangolta be előre, mert ilyenkor tudod így szokták, előre be vannak hangolva a gitárok, hogy ne ezzel baszakodjanak koncert közben, ne menjen vele az idő.
16/17 anonim válasza:
Igen, láttam ezeket a cikkeket. De mint mondtam, be tudja hangolni a gitárját.
17/17 anonim válasza:
"Aki be tudja hangolni, az nem bízza másra"
Nem vagy képben. Nagyon sok zenekarnak, zenésznek, előre behangolják, mivel több gitárt is használnak egy egy koncert alatt. Nincs idő arra, hogy mindig hangolgassák a számok között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!