Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » De amúgy a minimál zenék...

De amúgy a minimál zenék alapból miért keltenek bennem rossz érzéseket?

Figyelt kérdés

A 90 százaléka nem is tetszik józanul vagy ilyen-olyan okosság nélkül, sőt végig sem tudom hallgatni, olyan szomorú az összes meg olyan elmúlás érzésem van közben…meg az hogy valami hiányzik belőle.

Na és hát igen…bedrogozva meg valami nagyon jó…pont ez ellenkezője annak amiket le írtam.

Azt nem értem hogy egy zene hogy lehet ilyen furcsa hatással az emberre…hogy ennyire kétes érzést ad meg szélsőséges, na pont ezt beszéltük a haverokkal és mindenki ezen a véleményen volt.

Itt van pl a reagge az alapból is jó , pedig drogosoknak készült…közben józanul is meghallgatom és mégsem kap el a bénító depresszió .

Tudom furcsa téma ez így estére de tényleg jó lenne tudni miért van ez…ennek valami szellemi vagy más oka is lehet?!

30f annak a véleménye is teljesen érdekel aki egyáltalán soha nem használ drogokat.

2023. márc. 12. 22:59
 1/6 anonim válasza:
79%

Hát én még nem drogoztam soha, meg nem is értek ehhez a témához.

De elég érdekesen hangzik.

Nem lehet hogy amikor az ember drogozik minden zene tetszik neki?

Mint ahogy az alkohollal is ez van hogy ha részeg vagy akkor már mindegy milyen zene szól te akkor is élvezed.

2023. márc. 12. 23:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Benne van az is…de hogy amúgy utálod alaphelyzetben viszont cuccozva meg imádod és azt is keresed,na ez nincs benne ha csak részeg az ember…nem értem komolyan, de nem csak én.
2023. márc. 12. 23:29
 3/6 anonim ***** válasza:
38%
Drogos kutya.
2023. márc. 12. 23:53
 4/6 anonim ***** válasza:
24%
Gyenge, szar embereknek való a drog.
2023. márc. 12. 23:55
 5/6 anonim ***** válasza:
66%
"A Reggae drogosoknak készült"...na ezért a primitív kijelentésért Bob Marley jól fejbeverne téged a gitárjával, az biztos.
2023. márc. 13. 01:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
A zene nem akkor nevezhető értékesnek, ha a meghallgatása után majd kicsattanok az örömtől.
2023. márc. 13. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!