Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hallottatok már az Új Látásmód...

Hallottatok már az Új Látásmód Fúzió bandáról? Szerintetek is borzalmas?

Figyelt kérdés

#Új Látásmód Fúzió
2023. márc. 4. 10:53
 1/6 anonim ***** válasza:
jó rég volt, aktívak még?
2023. márc. 4. 12:38
 2/6 anonim ***** válasza:

mondjuk rengeteg olyan zene van, ami nem tetszik, ha azt most mind végig kérdezném :-)

inkább foglalkozom azokkal, amik tetszenek.

2023. márc. 4. 12:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Nem foglalkozok velük, múltkor akadtam rájuk a neten, belehallgattam, nos nálam ez kiborította a mércét...hallgat valaki ilyet?

Amúgy rádióban is volt, hogy hallottam őket, akkor még a nevüket se tudtam, de nevettem rajtuk, hogy mi ez a zene xd

2023. márc. 4. 17:32
 4/6 A kérdező kommentje:

Csak oké, hogy pl: Tóth Andi, Dér Heni, Marics Peti, Tóth Gabi, Ákos, Kunu Márió, Opicz Barbi, Varga Irén, Manuel, Nemazalány sz*r zenét csinál, ők mind (Irénkét kivéve) jól énekelnek, a szövegek hiába nem értelmesek, de fülbemászóak, mellesleg ezek a fiúk/lányok jól is néznek ki.

Irénke meg ha nem is tehetséges meg nem is szép, legalább szórakoztató.

ULF fiúknál nem látok semmit ami előnyös lenne...

2023. márc. 4. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Tán a dalszövegek érdekesek?! De csak tippelek, mert csak a nevüket ismerem.
2023. márc. 5. 00:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát amiket én hallottam a dalszövegekből, nem túl sokatmondóak. Egy óvodás külömbet ír. Több értelmet látok egy Úristenben vagy egy Tipikus Sztereóban mint abban.
2023. márc. 5. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!