A holland Kensington indie rock-banda mennyire ismert hazánkban? Ti hallottatok már róluk?
Többször jártak már Magyarországon (sőt, állításuk szerint imádják is ezt az országot), de eddig nem találkoztam senkivel idehaza, aki csak egy kicsit is ismerte volna. Az iTunes Store-on elég népszerűnek látszanak pedig. Ezért megkérdezem itt is, hátha találok rajongókat. :)
Aki esetleg ismerné, az is érdekelne, hogy szereti-e, ha igen akkor mennyire, és hogy melyik a kedvenc dala tőlük. :)
Kíváncsian várom a véleményeket!
Szerintem relatíve ismertek itthon is, emlékszem, hogy az MR2 Petőfi néhány éve gyakran játszotta a War és a Riddles című számukat. Amíg nem tudtam, hogy kik is ők valójában, azt gondoltam, hogy ezek Kings of Leon számok. A zenéjük stílusa és az énekesük hangja is kifejezetten KoL-os.
A Wart én is kifejezetten szeretem, a telefonomon is rajta van, és a válaszírás közben is ezt hallgatom. :)
Kösz az eddigi válaszokat! Nagyon örülök neki, hogy nem csak én ismerem egyedül ezt a fantasztikus bandát! :)
Azért más, aki még ismeri, írhat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!