1/11 anonim válasza:
A hobbi a szabadidőben végzett, kikapcsolódást nyújtó tevékenységek gyűjtneve. Eszerint az értelmezés szerint a zenehallgatás lehet hobbi.
2/11 anonim válasza:
Pont ugyan olyan hobbi mint a több, elég komoly mélységekbe bele lehet itt is menni aki elég sok időt tölt vele.
4/11 Salx Narval válasza:
Akár az is lehet, de nem kell feltétlenül annak lennie. Sokan háttérzenét hallgatnak (akár egész nap) válogatás nélkül, v akár célirányosan is, ez pl nem nevezhető konkrétan hobbinak. Az én esetemben már a hobbi szintet is túllépi néha, kezd megszállottsággá válni.:D Zenére alszom, kelek és nap közben is kell szólnia valaminek, ez akár rádió is lehet. A hobbi része az ha van időm akkor zenét hallgatok (öreg vasakon) állt bakelitet, szalagot, CD-t, de nincs bajom egyéb digitalizált formátumokkal sem pláne a jól vágottakkal és a veszteségmentessel.
5/11 anonim válasza:
Szerintem ma már nem számít annak annyira könnyen elérhető és elterjedt, régen talán hobbinak számított
7/11 anonim válasza:
Ha csak azért szól állandóan, hogy zörögjön valami akkor nem.
Ha 'eseményszámba' megy; ha nem mindegy, hogy melyik album melyik kiadása, mastere; ha figyelünk a térélményre, a különböző frekvenciatartományokra, a dinamikatartományra; ha hagyjuk hogy a zenehallgatás élmény legyen értelmi és/vagy érzelmi szinten megmozgasson és ezek mellett esetleg még beleb*zulunk a kütyürészébe is akkor mindenképpen.
9/11 FejetlenZombi válasza:
szerintem igen, de van egy jobb kérdés. az alvás hobbi? XD
10/11 Salx Narval válasza:
"9" Nekem mondjuk ajándék, mármint az alvás.:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!