Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyire nehéz megtanulni...

Mennyire nehéz megtanulni basstusgitározni?

Figyelt kérdés
Ha még ezelött semmilyen hangszeren se játszottam, mennyire nehéz? Otthon, egyedül meglehet tanulni játszani rajta? Egy kezdő felszelés kb mennyibe kerül?

2023. febr. 3. 09:44
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

19

Igen de ez már a "következő szint". És ilyen cuccokkal itthon profi zenészek dolgoznak. Szóval jobban megéri ebbe beletolni. Ez a "kitolom az erősítőt és menőzök a színpadon" dolog már nem igazán létezik. Mindenki homestudioban dolgozik. Kezdőként ezértis baromságeltapsolni 100 ezreket erősítőre. Semmi értelme.

2023. febr. 7. 11:53
 22/25 Waff ***** válasza:

22@: hülyeségeket beszélsz. Szegény kérdező csak elakar kezdeni otthon prüntyögni és már a házistúdióknál tartunk.....

Egy kis mezei kombó otthonra bőven elég.

2023. febr. 7. 11:58
 23/25 anonim ***** válasza:
Mit értesz pontosan egy mezei kombó alatt? Én egy blackstar id core beam-mel kezdtem de az is már ilyen 80k körül mozog hova mennél még ennél is lejjebb ember?
2023. febr. 7. 13:57
 24/25 Waff ***** válasza:

Mezei basszuskombó alatt mezeibasszuskombót értek. Nem házistúdiót.

Pl: [link]

Egy 10est még lealkudik ha ügyes és van egy Laney erősítője, ami tanulgatni több mint jó. A dolgok néha sokkal egyszerűbbek mint gondolnánk.

2023. febr. 7. 14:31
 25/25 anonim ***** válasza:
Ok használtan 70 de ha újan venné + egy gitár akkor már megint 200e nél járunk
2023. febr. 7. 14:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!