Mennyire nehéz megtanulni basstusgitározni?
Figyelt kérdés
Ha még ezelött semmilyen hangszeren se játszottam, mennyire nehéz? Otthon, egyedül meglehet tanulni játszani rajta? Egy kezdő felszelés kb mennyibe kerül?2023. febr. 3. 09:44
21/25 anonim válasza:
19
Igen de ez már a "következő szint". És ilyen cuccokkal itthon profi zenészek dolgoznak. Szóval jobban megéri ebbe beletolni. Ez a "kitolom az erősítőt és menőzök a színpadon" dolog már nem igazán létezik. Mindenki homestudioban dolgozik. Kezdőként ezértis baromságeltapsolni 100 ezreket erősítőre. Semmi értelme.
22/25 Waff válasza:
22@: hülyeségeket beszélsz. Szegény kérdező csak elakar kezdeni otthon prüntyögni és már a házistúdióknál tartunk.....
Egy kis mezei kombó otthonra bőven elég.
23/25 anonim válasza:
Mit értesz pontosan egy mezei kombó alatt? Én egy blackstar id core beam-mel kezdtem de az is már ilyen 80k körül mozog hova mennél még ennél is lejjebb ember?
24/25 Waff válasza:
Mezei basszuskombó alatt mezeibasszuskombót értek. Nem házistúdiót.
Pl: [link]
Egy 10est még lealkudik ha ügyes és van egy Laney erősítője, ami tanulgatni több mint jó. A dolgok néha sokkal egyszerűbbek mint gondolnánk.
25/25 anonim válasza:
Ok használtan 70 de ha újan venné + egy gitár akkor már megint 200e nél járunk
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!