Gitáron vagy zongorán volt könnyebb, gyorsabb fejlődnöd és miért?
Figyelt kérdés
2023. jan. 27. 17:34
1/5 anonim válasza:
gitáron
zongorán elég nagy falat a két kéz összehangolása, valamint a helyes billentés
2/5 Mojjo válasza:
Zongorán, mert második hangszer. Szerintem kb. mindenkinek könnyebb a második hangszer.
3/5 anonim válasza:
Nekem gitáron mert azt kedvelem jobban. De nem mondom azt általánosságban hogy könnyebb mint billentyűsön.
4/5 anonim válasza:
Nekem egy barátom tanult mind a kettőn és azt mondta, hogy a zongorát könnyebb volt elkezdeni, de nehéz volt folytatni, a gitárt meg nehezebb volt elkezdeni, de utána már gyorsabban fejlődött, mint a zongorán.
5/5 anonim válasza:
Zongora könnyebb sok szempontból,de ha az ujjaid nem mozognak annyira külön,és pl.nem tudsz az egyik kezeddel más ritmust dobolni az asztalon,mint a másikkal,akkor nyilván nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!