Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A youtub kijelzi ha vki...

A youtub kijelzi ha vki kirakott egy zenét amit ő csinált és megneztem?

Figyelt kérdés
Megneztem az exem zenéjét és nem tudom h a youtube is felsorolja a neveket mint az insta v csak azt írja h x ember látta?
2023. jan. 26. 08:15
 1/8 anonim ***** válasza:
Csak nézettségi statisztikát ír, neveket nem. Nem is feltétele a bejelentkezett fiók, hogy megnézz egy videót (hacsak nem korhatáros), ha pedig semmi nem azonosít be téged, nem is tudná mi alapján kiírni. Amúgy sincs sok értelme, mert a nézettség az lejátszási mennyiséget jelent és nem felhasználót/főt, valamint ha ki lenne jelezve és megnéznek egy videót 25 millióan, semmi értelme nem lenne egy ötszáz oldalas listában milliónyi felhasználónevet felsorolni, hogy na ő megnézte.
2023. jan. 26. 08:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor ha az email cimemmel be voltam jelentkezve és úgy megneztem a videojat akkor nem írja ki az emailem ? Csak mert megneztem és pár órára ra leszedte...
2023. jan. 26. 08:32
 3/8 A kérdező kommentje:
Remélem nem látta h megneztem mert vér ciki
2023. jan. 26. 08:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem fogja látni a nézőket a csatorna tulajdonosa. Egy nyilvános videó viszont azért az, hogy bárki megnézhesse számonkérés vagy magyarázat nélkül.
2023. jan. 26. 08:44
 5/8 anonim ***** válasza:
Az meg se fordult a fejedben, hogy más is megnézte, és szóltak neki, hogy vérciki? Nem körülötted forog a világ!
2023. jan. 26. 09:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Fu remélem basszus köszönöm
2023. jan. 26. 09:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Az vér ciki h megneztem
2023. jan. 26. 09:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Mi azon a ciki, hogy megnézel egy videót, ami feljött neked? Azért tették oda.
2023. jan. 26. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!