SIA-hoz,AvaMax-hoz hasonló énekesnők?
Kik azok,akik szintén ilyen stílust képviselnek?
Aki nem szereti őket,ne válaszoljon!Köszönöm.
Sia mondjuk nehezen behatárolható, egyik legsokoldalúbb énekesnő.
Rihanna simán, de szerintem Björk hatással volt Sia-ra(habár sosem említette de van hasonlóság mindenképpen) szóval ő is megérhet egy próbát.
Köszönööööm!!!
(Mimdenkinek megy a zöld)
Bebe Rexha
Sia és Ava Max attól, hogy parókát hordanak, még teljesen más stílust képviselnek(;
Nekem Siáról rögtön Aurora és Emeli Sandé jutott eszembe, nem tudom miért. Illetve régen volt egy bandája, az ,,LSD" (Labrinth, Sia, Diplo). Azt mindenképpen ajánlom, de érdemes Labrinth diszkográfiájába is belehallgatni (lehet elcsépelt, de az eufóriás soundtrackek nagyon jók!) De Siá-nak valóban nagyon különleges stílusa van.
Ava Max-ot Lady Gagához és Bebe Rexához tudnám én is hasonlítani, mint ahogyan előttem is írták. Talán még Dua Lipa jutna eszembe (Ava Max szinte minden számban sample-ket használ, Dua Lipának pedig a Future Nostaliga albuma szintén sample-kre van felépítve)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!