Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen eszközökkel lehet...

Milyen eszközökkel lehet nekikezdeni a Carbon Based Lifeforms zenéihez hasonló zenéhez?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon bírom a Carbon Based Lifeforms-t. Szeretnék játszadozni olyan hangokkal ami hasonlít az ő alkotásukhoz. Logic Pro-t használok. Milyen pluginokat használjak, töltsek le, és honnan lehet ilyen beépülő csomagokat szerezni? Csak amatőr vagyok szóval így kezeljétek a kérdést.

2023. jan. 7. 14:24
 1/1 fmaxy válasza:
MIDI billentyűzetet szerezz be, 49 billentyűst. Az Arturia cég ad egy jó szoftvert az eszközeihez, amivel jó dolgokat lehet csinálni. Pluginekből Waves-et szerezz be (fizetős), ha több zsé van rá, Universal Audio Spark előfizetés. Én is szeretem a CBL-ot .)
febr. 6. 23:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!