1/6 anonim válasza:
Nem igazán vagyok jártas a műfajban, de a Beatles indiai ihletésű számait nagyon szeretem. Ez pedig egy nagy kedvencem a '90-es évekből:
2/6 anonim válasza:
Az indiai népzene akár csak a magyar vagy bármilyen más népzene értékes és fontos.
3/6 Salx Narval válasza:
Vannak napok amikor szívesen hallgatok indiai zenéket és olyan napjaim is vannak amikor a falra másznék tőlük. Nem mondom, hogy nagy űrt hagyna bennem ha többet nem hallgathatnék de néha egész jól ellazítanak, vagy ép felvidítanak. Az én szerteágazó zenei világomban nekik is akad helyük.:D
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
Szeretem. Szoktam járni Indiai zene klubba,a Calcutta Trió szokott zenélni. Érdemes megnézni.
6/6 anonim válasza:
Iszonyat szofisztikált és bonyolult emiatt sokan nem szeretik. Én viszont pont ezért kedvelem. Meg arra inspirál, hogy gyakoroljak és tanuljak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!