Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Srácok, mennyire jönnek be...

Srácok, mennyire jönnek be nektek a gitáros lányok?

Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, gitározok. Azt tudom, hogy mi csajok általában imádjuk a gitáros fiúkat, de vajon ez fordítva is így van?

2023. jan. 14. 13:24
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
48%
Általában, ha egy lány aktív valamiben, az vonzó.
2023. jan. 14. 15:52
 12/29 anonim ***** válasza:
40%
Ha tetszik, akkor tök jó, hogy gitározik, ha nem tetszik, akkor meg baromira nem érdekel hogy gitározik. De abszolút nem ez fog dönteni.
2023. jan. 14. 16:02
 13/29 anonim ***** válasza:
Nita Strauss elég közkedvelt, szóval nem kell aggódni az miatt hogy nem lesz akinek bejössz, sőt...
2023. jan. 14. 16:31
 14/29 anonim ***** válasza:
Ha emelett a többi tulajdonsága is szimpatikus, akkor nagy plusz lenne, hogy még gitározik is.
2023. jan. 15. 00:42
 15/29 anonim ***** válasza:

Julia Hofer!

https://www.youtube.com/watch?v=hzR_TAagC1w

Ő egy igazán bejövős csaj! Nagy tudású Ember! "A NŐ"-vagy ffi, tökmindegy- nem abból épül fel, amit egy fotón látsz. Az egészet kell nézni. A külső és amivé építette magát, adja meg a teljes képet!

Ha a nyakadba akasztasz nőként egy gitárt az semmi, csak egy fotó az autószerelő műhely falán.

2023. jan. 15. 08:52
 16/29 lacko62 válasza:
nekem nem jonnek be. de a ferfi gitasokert sem vagyok ugy oda, hogy huha...vannak kedvenc gitarosaim, de noi nincs. nekem a csajok csak ugy-azert jonnek be, mert csajok. kivetel az enekes nok. azok kozul vannak kedvenceim. de biztos, hogy nem a kinezetuk miatt. pl. ki nem allhatom a fel puceran fellepo holgyeket. peldanak okaert ott van Dido. feljon a szinpadra egy ingben es egy farmerban, es ENEKEL... de a hangszeres csajokert nem vagyok oda...
2023. jan. 15. 09:27
 17/29 Salx Narval ***** válasza:
Nekem fiatal koromban nagyon imponált Susi Quatró , kicsi lány "hatalmas" basszusgitárral, mármint hozzá képest.:D Igen, mondhatom, hogy nekem bejönnek a gitáros lányok, az-az bejöttek régebben.:D
2023. jan. 16. 07:15
 18/29 anonim válasza:
0%
nők helye a konyhában van, nem a színpadon
2023. jan. 16. 18:31
 19/29 anonim ***** válasza:
Persze, nagyon is! Mint például Nilüfer Yanya a kék stratokasterrel, imádom!
2023. jan. 16. 20:22
 20/29 anonim ***** válasza:
Vagy akár Noemo a zöld stratóval hogy maradjunk hazai pályán.
2023. jan. 16. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!