Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Az igénytelen gitáros aki...

Az igénytelen gitáros aki olcsóbb, tehát nem baromi drága luxus cuccokat használ és nem amerikai hangszeren játszik?

Figyelt kérdés
2021. dec. 15. 20:21
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem, de hiába lenne valaki igényes, ha ócska hangszere van, nem tud rendes zenét produkálni.

Valahol a két véglet közt van a megoldás

2021. dec. 15. 20:33
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
ez a vizsgálódás nem vezet sehová sem.....van aki profi létére olcsóbb gitáron játszik mint egy amatőr......15éve zenélek ,konzi után vagyok és egy középszintű Fender bass-t használok-soha nem adnám el,mert veri a magas kategóriát.Pedig megtehetném,hogy drágábbat is vegyek.Az ismerős meg kezdésnek vett egy fél millió körüli gitárt és 1hónap múlva eladta mert rájött,hogy a gitár nem neki való.Erről ennyit....
2021. dec. 16. 12:19
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én öreg japán hangszeren játszom és régi cuccokon, illetve csináltatott butik pedálokon. Nincs összefüggés a ráköltött pénz és az igényesség között. Kell a jó minőség, ez nem vitás, de magán a zenészen is sok múlik. A végén úgyis a hangzás a döntő, nem a márkanév. Cuccból meg akkora túlkínálat van, hogy mindenki talál magának valót. A használtpiac a barátod. :)
2021. dec. 18. 22:18
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát igen, nekem is volt egy bajnok, egy használt japcsi tokai silver stratóm (48 ezerért vettem 94-ben) amivel kezdtem és én tapasztalatlan hülye még akkor eladtam mert hogy nem fender pedig hozzá foghatót sem sikerült találnom azóta. Egy felspécézett koreai squierem van, meg vagyok elégedve vele, azóta sincs fenderem csak néhány távolkeleti és ez.
2023. jan. 18. 02:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!