Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Type O Negative-t hallgatok,...

Type O Negative-t hallgatok, mert horny vagyok, vagy horny vagyok, mert Type O Negative-t hallgatok?

Figyelt kérdés

Mit gondoltok, melyik következik a másikból? Nekem még nem sikerült rájönnöm.

Lehet, hogy ez ilyen "mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás?" jellegű kérdés, de engem tényleg érdekel, hogy hogyan függ össze ez a 2 dolog.

#TypeONegative
2023. jan. 13. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ismerem ezt a bandát, de nem vágom, hogy mire is akarsz kilyukadni ezzel a kérdéssel pontosan.:D
2023. jan. 13. 21:25
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Nem következik egyik a másikból (és nem is feltételei egymásnak), legfeljebb annak próbálod beállítani. Ha X miatt csinálod az Y-t, akkor X az oka, ha Y miatt csinálod az X-et, akkor Y az oka. Ebben semmi fejtörő nincs.
2023. jan. 13. 21:34
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Ne degradáljunk már ilyen legendás előadókat kpop szintekre légyszíves
2023. jan. 13. 21:45
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

Ez talán segíthet a megfejtésben.

2023. jan. 13. 22:29
 5/7 anonim ***** válasza:
68%

Ne hallgasd egy hétig, aztán ha még mindig horny vagy, akkor nem a banda hibája.

Amúgy meg mindig viccesnek találtam amikor az ilyen keménykötésű rockerrajongókat zavarja ha a (női) rajongótábor fel van izgulva a bandákra. Peter Steele pl direkt a rajongói miatt vállalt el egy meztelen playboy fotózást, a rammsteinesek a saját farkukról mintázott dildókat gyártottak, egy rakás énekes, pl Ozzy Osbourne a szexmániáját használta, hogy felépítse a tipikus rocker alteregóját, stb stb... Azt mondani hogy ezeket a bandákat csak a művészetükért lehet szeretni, bármi más viszont ostoba, sekélyes csitri rajongás, ellent mond ezeknek az előadóknak a karrierdöntéseikkel.

Peter Steele örülne, ha látná, hogy még mindig vannak nők, akik "horny"k lesznek tőle, meg a zenéjétől.. :~)

2023. jan. 13. 23:19
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
5: Nem tudjuk a kérdező nő-e... Én úgy hallottam Peter Steele annó pont azért bánta meg a fotókat mert a melegek között nagyobbat ment.
2023. jan. 14. 11:12
 7/7 A kérdező kommentje:
#6: nő vagyok
2023. jan. 14. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!