Type O Negative-t hallgatok, mert horny vagyok, vagy horny vagyok, mert Type O Negative-t hallgatok?
Mit gondoltok, melyik következik a másikból? Nekem még nem sikerült rájönnöm.
Lehet, hogy ez ilyen "mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás?" jellegű kérdés, de engem tényleg érdekel, hogy hogyan függ össze ez a 2 dolog.
Ez talán segíthet a megfejtésben.
Ne hallgasd egy hétig, aztán ha még mindig horny vagy, akkor nem a banda hibája.
Amúgy meg mindig viccesnek találtam amikor az ilyen keménykötésű rockerrajongókat zavarja ha a (női) rajongótábor fel van izgulva a bandákra. Peter Steele pl direkt a rajongói miatt vállalt el egy meztelen playboy fotózást, a rammsteinesek a saját farkukról mintázott dildókat gyártottak, egy rakás énekes, pl Ozzy Osbourne a szexmániáját használta, hogy felépítse a tipikus rocker alteregóját, stb stb... Azt mondani hogy ezeket a bandákat csak a művészetükért lehet szeretni, bármi más viszont ostoba, sekélyes csitri rajongás, ellent mond ezeknek az előadóknak a karrierdöntéseikkel.
Peter Steele örülne, ha látná, hogy még mindig vannak nők, akik "horny"k lesznek tőle, meg a zenéjétől.. :~)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!