Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Bagossy Brothers Company...

Bagossy Brothers Company tagjai milyen emberek?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, kicsit elszálltak maguktól, tavaly több koncertjükön is voltam és nem jöttek oda a rajongókhoz, hogy képet csináljanak, pedig többen vártak. A könyvük is egy nagy csalódás, tele van helyesírási hibával és mégis jó drágán árulják.

Nektek mi a véleményetek, milyen emberek, találkoztatok már velük?

2023. jan. 10. 12:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
#10 nem tudom, nem nagyon hallgattam.
2023. jan. 10. 21:42
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

Akik ilyen ócska giccses zenét csinálnak, attól túl sokat nem várnék.

Nem is tudom, minek nevezzem ezt a stílust. Talán proli folk? A szokásos magyar zenekari "betegségekkel", mint pl. a gagyi dalszöveg és az kapahangú énekes.

De ugye pátoszos és erdélyi, tehát csak jó lehet..

2023. szept. 4. 10:52
 13/13 Dinnye2 ***** válasza:
Nem érdekel, tudom, hogy most le fogtok pontozni, de én nagyon szeretem a Bagossy Brothers-t! A bandatagok egytől egyig jó emberek, csak keressetek velük egy interjút! A zenéjük pedig színvonalas, aki azt mondja, hogy nem, az valószínűleg nem volt még a koncertjükön és nem hallotta az összes számukat.
2023. dec. 12. 11:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!