Bagossy Brothers Company tagjai milyen emberek?
Figyelt kérdés
Úgy gondolom, kicsit elszálltak maguktól, tavaly több koncertjükön is voltam és nem jöttek oda a rajongókhoz, hogy képet csináljanak, pedig többen vártak. A könyvük is egy nagy csalódás, tele van helyesírási hibával és mégis jó drágán árulják.
Nektek mi a véleményetek, milyen emberek, találkoztatok már velük?
2023. jan. 10. 12:59
1/13 anonim válasza:
Fantáziátlanok, hát ki ad ilyen nevet egy zenekarnak? :D
3/13 anonim válasza:
Igen, sok mindent elárul hogy nem tudtak már egy rendes bandanevet se kitalálni
4/13 anonim válasza:
Tekintve, hogy szar zenét nyomatnak szar zenekarnévvel, gondolhatod.
5/13 anonim válasza:
#4 saját zenédből linkelnél esetleg? :)
6/13 anonim válasza:
#5 mert csak az tarthatja szarnak egy együttes zenéjét, akinek van sajátja?
7/13 anonim válasza:
#6 annak jobban elhiszem hogy ért hozzá. Nem mindegy hogy valami szar, vagy nsm tetszik.
8/13 anonim válasza:
akkor leszel szíves Zámbó Jimmy zenéjét sem fikázni, amíg nem tudsz négy oktávot
9/13 anonim válasza:
#8 mutasd meg kérlek azt a 4 oktávot és idézd hogy hol fikáztam Zambo Jimmyt!
10/13 anonim válasza:
#9 szóval nem tartod szarnak azt a giccsparádét, amit Zámbó Jimmy neve fémjelzett? én igen. és rajtam kívül még nagyon sokan. remélem, elnézed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!