Milyen Gitár erősítőt vegyek Max 60.000Ft ért?
Szeretnék venni valamilyen Gitárkombót a gitárom mellé, van 1 Epiphone SG-m de nemigazán tudom hogy melyik a jó erősítő?
Eddig Marshall MG15G gondolkoztam(45.000) de van itt 50 ért MG15GR az miért drágább, miért jobb?
A másik pedig a Peavey márka(ezt is olvasom sokhelyen hogy jók, meg hogy a Marshall erősítőkben mindegyik gitár ugyanúgy hangzik)
Ebben is van 45 ért a solo 15watt os, de itt is van 55 ért ugyanúgy 15 watt os a Rage 158 az miért jobb?
Vagy ha van esetleg más jó márka ajánlat tapasztalat alapján azt is meghalgatom
(Cél: otthoni játszásra különböző Metál fajtákra, nagyonsokmindent halgatok és szeretek játszani :) ,nem koncertre
De szeretném hogy hangos is legyen ezért minimum 15Wattos)
Nem írtad, hogy vannak-e effektjeid, pedálsorod, torzítód stb. Ha nincs, akkor ennyi pénzért a modellezős szobai kombók közül érdemes választani. Azokban van minden, amivel lehet kísérletezni. Sokféle erősítőmodell, torzítók, más effektek. Imádni fogod, jó játék. :) Ötven rugóból épp kijön. Szerintem használtat ebből venni nem érdemes, mert ezek döglékenyek, és a garancia hasznos lehet.
Ha vannak pedáljaid, az más tészta.
Hülye kérdés lesz, tényleg nemértek hozzá, ezekben a Marshall MG15 ökben, meg Peavey Solo/Rage ekben nincs torzító? Csak pedállal?
Ezért vegyek inkább modellező erősítőt mert azokban van csak?
Helo!
Végül mi mellett döntöttél? Szeretnbél esetleg váltani?
Ha esetleg igen, akkor írj és szívesen segítek, én is msot vettem új erősítőt otthonra és jelenleg több tíz órányi teszt/kritika, foprum hozzászólás stb van a fejemben :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!