Koncerteken milyen eszközzel csinálják azokat a nagy durranásokat?
Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 23:30
1/3 anonim válasza:
Kérdező! Tudtommal ehhez CO2 gázt használnak, amit egyszerűen berobbantanak, az okozza ezt a hangrobbanást.
#5 "Sajnos" nem tudok egyet se idézni, mert szerencsére kitörölték az összeset. Oda is valók, a szemétbe. Én válaszoltam a kérdésre, te képtelen voltál erre, kis 5 éves troll.
2/3 anonim válasza:
#1 nem is tudtam hogy a CO2 be tud robbanni. Leírnád ennek a kémiai hátterét?
3/3 anonim válasza:
#2 Sajnos nem vagyok kémikus, de ha te jobban tudod, akkor írd le te, hogy hogyan csinálják. Megint csak a pofázás megy, kisfiú!
Kérdező! Lényeg, hogy valamilyen gázrobbanás megy végbe, természetesen ellenőrzött körülményeg közt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!