Miért érdemes elvinni az új gitárt hangszerészhez?
Az amerikai Fender is időről idore elojon 50-es 60-as évekbol újragondolt jazzmaisterekkel, telecasterekkel, típusonként 5-5 fajta színben... Darabjuk 1 millióért... Ugyanez basszusgitaroknal... Míg balkezeseknek kiadnak 1 fajta színt 2 típusból.
Szerintem ezt rosszul latod.
Boldog karácsonyt!
A fuvola/oboa/klarinet hasonlatod pedig csak arról árulkodik hogy fingod sincs a hangszerekről, ami nem baj, mert nem kell mindenkinek mindenhez értenie. A fuvola/harántsíp életszerűbb hasonlat, de leginkább a zongora/szinti.
Alapokat akartad megtanulni, minden valamirevaló gitáros tud akusztikus gitáron játszani, mivel ott jobban kijönnek a hibák, nem fedi el őket a hangerő, az effekt meg a torzítás. Ennek ellenére nem nyomtan az akkusztikus gitárt, egyszer jegyeztem meg, utána ti kérdeztetek hogy minek ajánlom.
Jajj, ne már azt mondod full nem értesz hozzá aztán felsorolást olvasok itt arról milyen gityókat dobtak piacra a fenderék és a többi. 😂 Én még amerikai fenderen próbáltam ki az üzletben azt a koreai kópia gitárt amit megvettem annyira fingom nem volt. Olcsóbb volt és ugyanolyan szép és ennyi.
Olyan gitárt veszel amilyet akarsz, ha elektromosat akkor azt, az epik manapság jobbak lettek -szerencsére- akkor nyugodtan veheted azt is vagy a squiereket amik úszintén viszont az úgy tűnik nem a stílusod. Bátorítson az hogy a legtöbb balkezes gitárosban ott a tehetség, hangszerválaszték pedig már jobb mint valaha, a kínai se olyan szar mint anno, hiszen már ők is bérmunkásokkal gyártatják ezeket. Szóval, ha veszel gitárt azért vidd el beállítatni mert volt már olyan mim fender strat a kezembe aminek inkább tojásszeletelőre hasonlított a játékérzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!