Melyik a kedvenc számotok a Queentől? És a legrosszabb?
Szeretem:I want it all
Show must go on
Nem szeretem: Bycickle race
Kedvencem a Flash Gordon filmzene, az egyéb számaik közül az Under pressure és a Show must go on.
Legrosszabbat nem tudok mondani, ami nem fogott meg elsőre, azokat nem hallgatom.
Kedvenc: Fat Bottomed Girls
Legkevésbé kedvenc: Too Much Love Will Kill You
A kedvencem és legjobb / amit a legkevésbé szeretek (vagy legjobban utálok) és a legrosszabb nem ugyan az.
Például lehet, hogy a The March of the Black Queent szeretem jobban, de közben elismerem, hogy a The Prophet's Song a jobb dal.
Egyébként nem tudom, tényleg nincs rossz daluk. :)
Kedvenc: friends will be friends, innuendo, bicycle race, show must go on, state of shock, i want it áll, i want to break free, fat bottomed girls, i'm going slightly mad, liar, don't stop me now, don't try suicide, another one bust a dust, there must be more to life than this, made in heaven, bohemian rapsody, these are the days of our lives
Legrosszabb:SEMMI
Kedvenceim:
- The Show Must Go On
- I Want to Break Free
- Don’t Stop Me Now
- We Are the Champions
Szintén jók még:
- We Will Rock You
- Radio Ga Ga
A többi annyira nem izgat, nem mondanám hogy utálom, de szinte semmi nincs bennük, ami megfogna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!