Melyek minden idők legnépszerűbb magyar dalai?
Ha külföldieknek szeretném megmutatni, hogy milyen a magyar élet, a nyelv, illetve a zenék, akkor a zene téren melyek a legeslegfőbb művek, amik a legalapvetőbb ismeretségnek részei?
Szóval, mely dalokat mutassam először, amik a legjobban reprezentálják a magyar kultúrát?
Jó lenne egy top tízes listát összegyűjteni legalább.
Szerintem erre nem fogsz releváns listát kapni, hiszen az izlés annyira egyéni.
A Reptér retro, egyébként iszonyat felkapott, de engem a hideg ráz tőle, bár nekem alapból nem jön be Korda György.
A Mizuért sokan oda vannak, én attól instant kapok agyhalált.
Hiába mondanám, hogy Napoleon Boulvard Júliája, mert az meg nem aktuális már...
Szerintem válaszd ki a te kedvenceidet, és mutasd meg azt.
Ha érdekli akkor úgyis körülnéz, belehallgat más számokba, a saját ízlése szerint.
"Szóval, mely dalokat mutassam először, amik a legjobban reprezentálják a magyar kultúrát?"
Hát szerintem ha a magyar kultúra bemutatása a cél,akkor a népzene bemutatása a legfontosabb.Az az alap.De más népek esetében is.
KFT - Afrika,
meg az Éjjel soha nem érhet véget
Lgt - szól a rádió
Rapülők - nem adom fel
Kft - balatoni nyár
Edda: Kör
Neoton:Nyár van
Pa-dö-dö:Bye-bye Szása
Magna cum laude:Pálinkával
Kis Grofó:A nézését meg a jarását
Bódi Guszti:Aranyeső
"A Reptér retro, egyébként iszonyat felkapott, de engem a hideg ráz tőle, bár nekem alapból nem jön be Korda György."
én életem első harminc évét leéltem anélkül, hogy hallottam volna ezt a számot (pedig elég gyakran szólt a környezetemben a sláger rádió). aztán pár éve a haveri köröm hirtelen teljesen belebuzult és állandóan nyomatják. érthetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!