Magyar k-pop fanok körében melyik idol együttesek jelenleg a legnépszerűbbek? K-r&b előadók ismertek?
évek óta hallgatok k-popot, de nem igazán szoktam másokkal beszélgetni róla, így nem tudom az itthoni scene mit kedvel.
a gimiben ahova jártam viszonylag sok olyan exo fan volt, akiket messziről ki lehetett szúrni (rendszeresen exos pulcsit, pólót, sapkát hordtak), Big Banget hallottam még megemlítve, meg SHINee-t és SNSD-t egyszer.
de ez ugye így is csak pár ember, itt meg ahogy böngészem a kérdéseket, a BTS is legalább annyira népszerűnek tűnik.
kíváncsi vagyok, milyen bandák vannak rajtuk kívül még felkapva.
+még annyi, hogy koreai r&b előadók (mint pl. crush, zion.t, dean) mennyire ismertek?
Amikor Budapesten voltam Mondoconon akkor a legtöbben a BTS-t fanolták és az EXO-t, de volt BAP, Bigbang, IKON, GOT7 is.
Én rengeteg előadot hallgatok a fent emlitetteken kivül az ASTRO, 2NE1, Blackpink, BlockB, VIXX, Teen Top,SUJU, History, Seventeeen, Up10tion,Masc,NCT mindegyik bandája:DD,Monsta X, SHINee, Infinite,Beast. Mindig figyelem ha új banda debütál, hetente találkozok számomra új elöadokkal.
r&b előadók DEAN és Heize őket együtt is szeretem, Zion.t egy Isten *-*, J.Y Park, Jay Park, Eddy Kim, Eric Nam, Ailee akiket ismerek és szeretek.
Meg nagy Kdrama, Jdrama fan is vagyok:D.
A BTS van mostanában felkapva, meg az EXO szerintem. Amikor Mondoconon voltam a legtöbben őket "cosplayezték", meg amikor sorban álltunk, hallottam, hogy pár lány EXO-t hallgat. :D A BTS-sel meg tele van minden, és még azt is észrevettem, hogy a YouTube komment szekciójában is jelen vannak a fanok, a videó témájától függetlenül.
Én személy szerint nagyon szeretem a koreai r& b előadókat. :D Ahogy az előttem lévő válaszoló mondta, Zion.T egy Isten :D Akiket szeretek még az Dean, Crush, Heize, Samuel Seo és még néhány k-hipop előadóval szimpatizálok nagyon. :D
köszi a válaszokat!
örülök, hogy zion.t isteni mivoltával kapcsolatban mind egyetértünk :D
dean és heize meg számomra az új álomduó, crush és zion.t nyomdokaiban :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!