Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki az a magyar énekes, akinek...

Ki az a magyar énekes, akinek a dalaitól futva menekültök már konkrétan?

Figyelt kérdés
Nekem Manuel meg Alee. Meg van az a hangtalan kövér fazon aki ilyen nagyon fülbemászó dalokat ír (nem jut most eszembe a neve).

#magyar #énekes #Alee #Kövér fazon #Szhar
2022. nov. 25. 22:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam, hogy trash, csak szerintem nem jó.
2022. nov. 27. 16:56
 12/15 anonim ***** válasza:
76%

Krúbit imádom, ritka az ilyen minőségi zene a magyar rap színtéren. Lehet persze nem szeretni, de aki szerint trash, az nem jól használja ezt a szót. Pont hogy a nagykörúton belül népszerű a pesti egyetemisták köreben. A trash az iskolázatlan alsók-középosztályt jelenti.

Byealex vicces. Egész jó szövegeket is tud írni, vannak jó dallamai, néha nagyon találóan, szinte költőien megfog egy-két képet, érzést, csak hogy aztán a következő sorban lerombolja az egészet valami közhelyes szar szöveggel, meg a márkeneveken való flexeléssel. Alapvetően tehetséges szerintem, csak sajnos butuska és nem egységes emiatt a színvonala a számainak.

Akiket én nagyon nem bírok, az a Tankcsapda amióta beálltak politizálni. Szabályosan idegesítenek, már a régi számaikat sem bírom hallgatni. Meg az uncsi semmilyen popos előadók, Gáspár Laci meg ilyesmik. De igazából az ilyenek nevét kb meg sem jegyzem. Szimplán a legtöbb szám amit ma játszanak a rádiókban uncsi nyekergésnek tűnik nekem.

2022. nov. 28. 00:32
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Amikor megszólal a cicergős kattogós alap, már tekerek is elfele. Az összes tehetségkutatós szutyok megy a levesbe nálam, a Rúzsa Magdi kivételével, azt még elviselem, de nem rajongok érte.

Tankcsapdát 20 éve nem bírom hallgatni. Nagy Feró, amióta " elment ugatni egy ház körül", felőlem megcsinálhatja az év lemezét, akkor sem szánnék rá egy percet.

Majkát nem hallgatok, bár az nem is éneklés. A Pápai Józsi is áttekerős, nekem büntetős. A Gáspár Laci szerintem egy bitang jó funky zenész -énekes lehetne külföldön, ahol meg is becsülik az ilyen zenészt. De idehaza csak ez kell, amit én nem bírok hallgatni.

2022. nov. 28. 07:02
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
LGT
2022. dec. 3. 17:05
 15/15 anonim ***** válasza:
dr.brs, király családból mindenki,az a kubai gyerek,
2022. dec. 26. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!