Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Van olyan együttes, amit már...

Van olyan együttes, amit már konkrétan utáltok?

Figyelt kérdés
Tehát ha meghalljátok már csak a nevét is már kiütést kaptok

2022. jan. 28. 17:50
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Delta, Zéró..ahh, minden mulatós

Meg se néztem őket soha, nem tudom, kik alkotják ezeket. Szerintem delta mellett az utcan is elmentem, itt volt egy csapat az utcából stúdiójában, ismerősök által megosztott képek alapján ilyesmi alakokkal...kb fel órával később jutott eszembe ez is..

2022. jan. 28. 18:03
 2/5 anonim ***** válasza:
34%
Nincs. Ha valami nem érdkel, vagy nem tetszik, akkor szimplán nem hallgatom. Így nincs is miért utáljam.
2022. jan. 28. 18:16
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Dohányboltban dolgoztam, még nem ismertem az online radiókat, a szomszéd boltban mindig a music fm-ment, minden éjszaka leadták ugyanazt az adele-nak valamelyik ordibalós számát, a most múlik pontosant a csík zenekar-tól és van az az angol nevű new yorki félig magyar színesbőrű csávó, na attól is aztva xart. A guta megüt ha meghallom őket.
2022. jan. 28. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt nem mondanám hogy utálom, de olyan rengeteg van, akitől sose hallgatnék semmit.
2022. jan. 30. 18:59
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem banda de Taylor Swift
2022. jan. 31. 02:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!