Rock zenét kedvelők!Ez a zene miért nem lett népszerűbb vagy csak én gondolom többnek?
Figyelt kérdés
Szerintem a gitár első osztályú benne, nálam kb Nirvana Smells like teen spirit/Pixies Where is my mind szintén van.
Egyszerűen nem lehet megunni, egész nap hallgatnám.
Mit gondoltok erről a zenéről?
2022. nov. 24. 20:36
1/3 anonim válasza:
Konkrétan semmilyen szabály nincs arra, hogy mi lesz sláger és mi nem. Még csak jósolni is alig lehet, hiszen annyira random, hogy egy dal népszerű lesz-e.
2/3 anonim válasza:
Az egész alter rock világra igaz volt, hogy sok nóta túlzottan is furcsa volt ahhoz, hogy igazán széles körben népszerű legyen. Nézd meg, még a "Where Is My Mind" sem lett igazán világrengető sláger, pedig jóval egyszerűbb szám.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, szerintem ezek a világ legjobb zenéi.
2022. nov. 25. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!